emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 24 Mart 2021 #31 Jukac dedi: Dersleri boşladım. Sınıfı tekrarlamam lazım. Herkesi geçirirseler ben istesem de kalabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Görmedim böylesini.
Jukac dedi: Dersleri boşladım. Sınıfı tekrarlamam lazım. Herkesi geçirirseler ben istesem de kalabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Görmedim böylesini.
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 24 Mart 2021 #32 Lua dedi: Ben ne yapayım güzel kardeşim? Şaka mısın? Sınıfta kalma normal şartlarda YOK. Git dilekçe tuttur o zaman? Genişletmek için tıkla... Herkes geçicek derlerse dilekçe ne işe yarar? Arkadaşlar Allah aşkına, biriniz yok diyor, biriniz var diyor.
Lua dedi: Ben ne yapayım güzel kardeşim? Şaka mısın? Sınıfta kalma normal şartlarda YOK. Git dilekçe tuttur o zaman? Genişletmek için tıkla... Herkes geçicek derlerse dilekçe ne işe yarar? Arkadaşlar Allah aşkına, biriniz yok diyor, biriniz var diyor.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 24 Mart 2021 #33 Boş kağıt ver derdin kalmaksa.
Miralay000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #34 Lua dedi: Attığın şeyi okusaydın bari? Sorumlu olarak geçiyorsun. Genişletmek için tıkla... Hitabına dikkat et. Neden attığımı sorgulamadan söylenme. Sınıfta kalma varmış sandım araştırdım yokmuş kaynak olarak bunu attım.
Lua dedi: Attığın şeyi okusaydın bari? Sorumlu olarak geçiyorsun. Genişletmek için tıkla... Hitabına dikkat et. Neden attığımı sorgulamadan söylenme. Sınıfta kalma varmış sandım araştırdım yokmuş kaynak olarak bunu attım.
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 24 Mart 2021 #35 Şükrü Ali Ögel dedi: Boş kağıt ver derdin kalmaksa. Genişletmek için tıkla... Hocam herkesi geçirirlerse 0 ortalamayla geçerim o zaman. Asıl sıkıntı da bu zaten.
Şükrü Ali Ögel dedi: Boş kağıt ver derdin kalmaksa. Genişletmek için tıkla... Hocam herkesi geçirirlerse 0 ortalamayla geçerim o zaman. Asıl sıkıntı da bu zaten.
Lua Centipat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 359 Çözümler 4 24 Mart 2021 #36 Jukac dedi: Herkes geçicek derlerse dilekçe ne işe yarar? Arkadaşlar Allah aşkına, biriniz yok diyor, biriniz var diyor. Genişletmek için tıkla... Geçecek anla artık. Kendin araştırsana o zaman? Dilekçe bireyseldir ayrıca.
Jukac dedi: Herkes geçicek derlerse dilekçe ne işe yarar? Arkadaşlar Allah aşkına, biriniz yok diyor, biriniz var diyor. Genişletmek için tıkla... Geçecek anla artık. Kendin araştırsana o zaman? Dilekçe bireyseldir ayrıca.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 24 Mart 2021 #37 Jukac dedi: Hocam herkesi geçirirlerse 0 ortalamayla geçerim o zaman. Asıl sıkıntı da bu zaten. Genişletmek için tıkla... Dilekçe ver, YKS için istediği yere gidemeyenler mezuna kalıyor.
Jukac dedi: Hocam herkesi geçirirlerse 0 ortalamayla geçerim o zaman. Asıl sıkıntı da bu zaten. Genişletmek için tıkla... Dilekçe ver, YKS için istediği yere gidemeyenler mezuna kalıyor.
Miralay000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #38 Jukac dedi: Herkes geçicek derlerse dilekçe ne işe yarar? Arkadaşlar Allah aşkına, biriniz yok diyor, biriniz var diyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben var sanıyordum.
Jukac dedi: Herkes geçicek derlerse dilekçe ne işe yarar? Arkadaşlar Allah aşkına, biriniz yok diyor, biriniz var diyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben var sanıyordum.
Lua Centipat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 359 Çözümler 4 24 Mart 2021 #39 Silinen üye dedi: Hitabına dikkat et. Neden attığımı sorgulamadan söylenme. Sınıfta kalma varmış sandım araştırdım yokmuş kaynak olarak bunu attım. Genişletmek için tıkla... Var olduğundan emindin, bana laf sokabileceğini sanarak karşına çıkan ilk sonucu attın. Ama okumamıştın bile, şimdi sıyrılmaya çalışoyorsun. Çocuk mu kandırıyorsun? Jukac dedi: Hocam herkesi geçirirlerse 0 ortalamayla geçerim o zaman. Asıl sıkıntı da bu zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam siz sadece boş boş konuyu uzatıyorsunuz. İsteyen herkes sınıfını geçebilir, hala bize laf yapıyorsunuz...
Silinen üye dedi: Hitabına dikkat et. Neden attığımı sorgulamadan söylenme. Sınıfta kalma varmış sandım araştırdım yokmuş kaynak olarak bunu attım. Genişletmek için tıkla... Var olduğundan emindin, bana laf sokabileceğini sanarak karşına çıkan ilk sonucu attın. Ama okumamıştın bile, şimdi sıyrılmaya çalışoyorsun. Çocuk mu kandırıyorsun? Jukac dedi: Hocam herkesi geçirirlerse 0 ortalamayla geçerim o zaman. Asıl sıkıntı da bu zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam siz sadece boş boş konuyu uzatıyorsunuz. İsteyen herkes sınıfını geçebilir, hala bize laf yapıyorsunuz...
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 24 Mart 2021 #40 Lütfen tartışmayın. Kalma yoksa bittim o zaman ben. Yıl sonu ortalamalarım sırayla 90-90-90 ve 10.