Bu sene sınıfta kalma olmayacak.
Hocam hanginiz doğru söylüyorsunuz?Kalma var kalan da olacak bunlardan biri olmak için dua edebilirsiniz![]()
Bu sene sınıfta kalma olmayacak.
Hocam hanginiz doğru söylüyorsunuz?Kalma var kalan da olacak bunlardan biri olmak için dua edebilirsiniz![]()
Kalma var kalan da olacak bunlardan biri olmak için dua edebilirsiniz![]()
Ben tabii ki. Miralay'ın yorumunu okurken gülme tuttu xd.Hocam hanginiz doğru söylüyorsunuz?
Hocam yapma gözünü seveyim, kalmam lazım....
Ben tabii ki. Miralay'ın yorumunu okurken gülme tuttu xd.
Ben ne yapayım güzel kardeşim? Şaka mısın? Sınıfta kalma normal şartlarda YOK. Git dilekçe tuttur o zaman?Hocam yapma gözünü seveyim, kalmam lazım.
Biliyorum dışarıdan troll konu gibi geliyor ama ciddiyim. Sınıfı geçersem büyük sıkıntıya gireceğim.Hocam sistemi buga soktunuz galiba hiç kalmak isteyen görmemiştim![]()
Hocam hanginiz doğru söylüyorsunuz?
Attığın şeyi okusaydın bari? Sorumlu olarak geçiyorsun.![]()
Bu sene İlkokul, ortaokul ve lise sınıfta kalma olacak mı? MEB 2021 Sınıf geçme kuralları...
Haber 7 - Milli Eğitim Bakanlığı, koronavirüs nedeniyle sınıf geçme ve kalma ile ilgili yeni kararlar aldı. Lise öğrencilerinin 2. dönem sınavları tercihe bırakılırken isteyen öğrenciler sınava katılmayacak. MEB son yaptığı açıklamada İlkokul 1,2,3. sınıflarda sınav olmayacağını, ortaokullarda...www.haber7.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.