- Makaleler
- 2
Görmedim böylesini.Dersleri boşladım. Sınıfı tekrarlamam lazım. Herkesi geçirirseler ben istesem de kalabilir miyim?
Görmedim böylesini.Dersleri boşladım. Sınıfı tekrarlamam lazım. Herkesi geçirirseler ben istesem de kalabilir miyim?
Herkes geçicek derlerse dilekçe ne işe yarar?Ben ne yapayım güzel kardeşim? Şaka mısın? Sınıfta kalma normal şartlarda YOK. Git dilekçe tuttur o zaman?
Hitabına dikkat et. Neden attığımı sorgulamadan söylenme. Sınıfta kalma varmış sandım araştırdım yokmuş kaynak olarak bunu attım.Attığın şeyi okusaydın bari? Sorumlu olarak geçiyorsun.
Hocam herkesi geçirirlerse 0 ortalamayla geçerim o zaman. Asıl sıkıntı da bu zaten.Boş kağıt ver derdin kalmaksa.
Geçecek anla artık. Kendin araştırsana o zaman? Dilekçe bireyseldir ayrıca.Herkes geçicek derlerse dilekçe ne işe yarar?
Arkadaşlar Allah aşkına, biriniz yok diyor, biriniz var diyor.
Dilekçe ver, YKS için istediği yere gidemeyenler mezuna kalıyor.Hocam herkesi geçirirlerse 0 ortalamayla geçerim o zaman. Asıl sıkıntı da bu zaten.
Yok hocam ben var sanıyordum.Herkes geçicek derlerse dilekçe ne işe yarar?
Arkadaşlar Allah aşkına, biriniz yok diyor, biriniz var diyor.
Hitabına dikkat et. Neden attığımı sorgulamadan söylenme. Sınıfta kalma varmış sandım araştırdım yokmuş kaynak olarak bunu attım.
Hocam herkesi geçirirlerse 0 ortalamayla geçerim o zaman. Asıl sıkıntı da bu zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.