Bu sisteme hangi ekran kartı yakışır?

• Konuyu başlatan Ragy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 617
Bütçe
20000-22000

Ragy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim şöyle olacak.

• Ekran kartı: Karar veremedim.
  • Anakart: MSI MAG B550 Tomahawk.
  • İşlemci: Ryzen 7 5800x3D.
  • SSD: Samsung 980 Pro 1TB.
  • RAM: Crucial Ballistix 8x2 3600MHz RGB RAM.
  • Sıvı soğutucu: Liquid Freezer II 360mm RGB.
  • PSU: Corsair HX850.
  • Kasa: Lian Li O11 dynamic EVO alacagim.
Bu sisteme sizce RX 6900 XT mi almalıyım yoksa RTX 3080 mi almalıyım? Hem oyun oynayacağım bazen render olabilir yazılım vs de olabilir. Hepsi için sizce hangisini almalıyım?

Arkadaşlar sistemim şöyle olacak.

• Ekran kartı: Karar veremedim.
  • Anakart: MSI MAG B550 Tomahawk.
  • İşlemci: Ryzen 7 5800x3D.
  • SSD: Samsung 980 Pro 1TB.
  • RAM: Crucial Ballistix 8x2 3600MHz RGB RAM.
  • Sıvı soğutucu: Liquid Freezer II 360mm RGB.
  • PSU: Corsair hx850.
  • Kasa: Lian Li O11 dynamic EVO alacagim.
Bu sisteme sizce RX 6900 XT mi almalıyım yoksa RTX 3080 mi almalıyım? Hem oyun oynayacağım bazen render olabilir yazılım vs de olabilir. Hepsi için sizce hangisini almalıyım?

Yazılım ve render için kesinlikle NVIDIA al hocam. Ben AMD aldım pişmanım.

Ben AMD aldım, pişmanım.

AMD'nin hangi kartını aldınız da pişman oldunuz? Merak ettiğim için soruyorum ve hangi kartı aldığınızı belirtip pişmanlıklarınızı da belirtirseniz, konu sahibi arkadaşın kafasında fikir oluşacağını düşünüyorum.

AMD'nin hangi kartını aldınız da pişman oldunuz? Merak ettiğim için soruyorum ve hangi kartı aldığınızı belirtip pişmanlıklarınızı da belirtirseniz, konu sahibi arkadaşın kafasında fikir oluşacağını düşünüyorum.

Hocam aslında AMD çok severim ve alsam da pişman olacağımı dusunmuyordum. Sadece gelecek için hangisi daha iyi olur diye sormak istedim. Tarafım AMD'den yanaydı aslında ancak NVIDIA teknolojileri AMD'den bir adim daha önde olduğu ve render gibi olaylarda NVIDIA'nin daha iyi çalıştığını bildiğim için fikrim degisti. Ancak AMD'yi alsam da çok pişmanım keşke almasaydim vs gibi şeyler diyeceğimi düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı