Bu sisteme hangi ekran kartı yakışır?

• Konuyu başlatan Ragy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 615
Bütçe
20000-22000
AMD'nin hangi kartını aldınız da pişman oldunuz? Merak ettiğim için soruyorum ve hangi kartı aldığınızı belirtip pişmanlıklarınızı da belirtirseniz, konu sahibi arkadaşın kafasında fikir oluşacağını düşünüyorum.

NVIDIA ekran kartlarında ki CUDA çekirdekleri yeter sadece. Yazılım için sunduğu kütüphaneler, teknolojiler, yazılım desteği (uygulama, driver vb.) Bunlarda cabası. Yazılım, montaj ve grafikerler için kesinlikle AMD tercih edilmeli.

Biraz detaylı konular yazılım veya grafikerlik ile ilgilenmiyorsunuz pişman olmazsınız zaten.

@Aydın Bekoğlu oyun oynayacak birisinin kesinlikle NVIDIA kart almaması gerektiğini düşünüyorum. VRAM açısından ciddi sorun çıkarır ilerleyen zamanlarda.

@Aydın Bekoğlu oyun oynayacak birisinin kesinlikle NVIDIA kart almaması gerektiğini düşünüyorum. VRAM açısından ciddi sorun çıkarır ilerleyen zamanlarda.

Bu durumda ikisinden birisi seçecek arkadaş o zaman :) şahsen ben çok oyun oynayan, çıkan yeni oyunları genelde YouTube'dan izleyip bitiren birisiyim. Çok çok nadir oyun alıyorum hesaplarım çok oyun var ve hepsi 2018 öncesi.

Bundan dolayı yeni GPU alsam NVIDIA alırım. Yazılım konusunda AMD çok can sıkıyor.

Yazılım konusunda kast ettiğiniz şey nedir? O kısmı biraz daha detaylandırabilirseniz iyi olur.

Yazılım konusunda kast ettiğiniz şey nedir? O kısmı biraz daha detaylandırabilirseniz iyi olur.

Üstte detaylı açıklamıştım.

@Aydın Bekoğlu hocam bende yazılımcılık yapmak istiyorum ama AMD bunun için gerçekten uygun değil mi? Oyun ve yazılımcılık için kullanacağım.

Başta Python olmak üzere birkaç sorun yaşadım ben. Üstte biraz detaylı açıklamıştım. Google de biraz araştırarak NVIDIA'nın artılarını görebilirsiniz sağladığı destekleri.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı