Çözüldü Steam "Bu Social Club hesabı farklı bir Steam hesabına bağlı" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

stenntugra

Centipat
Katılım
5 Aralık 2022
Mesajlar
780
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sorun başlıkta olduğu gibi, hangi hesabı denesem aynı hatayı veriyor, nasıl çözeceğim?

Sorunu daha detaylı anlatmak istiyorum, önceden Steam ile aynı e postaya kurmuştum Social Club hesabını, ve şu an önceden kurduğum e postadaki hesap yok, e-posta tamamen boş, şifre sıfırlama isteği yolladığımda gelmiyor, posta geçmişine baktığım zaman 22 Ekim 2022 de Steam hesabımı eklediğimi gördüm, ona rağmen 1 seneye yaklaşık bir sürede hesabımın e postası nasıl değişti? Ve ben bunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum, nereden destek ekibine ulaşacağım?

Çözüm: Hesabım bir Çinli tarafından çalınmış, ve e postası değişmiş ve ben bunu yeni gördüm, ticket açtım, bana gelen bilgi e postasından şifreyi değiştim ve e postayı doğrula postası geldi, e postamı da oradan değiştirip doğruladıktan sonra hesabıma tekrardan erişim sağladım, bu sorunu yaşayanlar, Rockstar Games'in size gönderdiği e-posta mesajlarını tekrardan baştan sona kontrol edin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de hata var aynısı ama çözemiyorum ticket attığım zaman bu hesap gerçek sahibiyle değilsin gibi cevap veriyorlar nasıl çözdün? Nasıl ticket attın.
 
Bende de hata var aynısı ama çözemiyorum ticket attığım zaman bu hesap gerçek sahibiyle değilsin gibi cevap veriyorlar nasıl çözdün? Nasıl ticket attın.
Hesabın sahibi sen olduğuna dair mail atıcaz. Mesaja geri dön mail üzerinden diyor. Böyle kanıtlamış olursun. Benim de çaldılar
 

Geri
Yukarı