Bu Sticker Ne Demek?

Bu Ne Anlama Geliyor?

• Oy verenlerin toplamı
    85
Peki ama sakın bu kargo taşımak için çok ağır olmasın? Yani yolcu uçağı dolu diye reddedilmiş ağır bir kargo olamaz mı?

Tamamdır söz. Hatta fon müziğini de bırakıyorum aşağıya:D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neyse hala şu A380 ile hayallerim var. Zamanı gelince sanırım beraber böyle bir uçağı kaçırıp GTA:SA'daki ASNAEB yazıp kurtuluruz gibi :D

Aynen. Lityum piller galiba alev alıp kargo kompartmanını yakıyordu. Duman doluyordu kokpite maalesef.

Peki ama sence bu kargo fazla ağır olduğu için reddedilmiş olamaz mı? Yani fazla ağır burada taşınamaz alın bunu gibisinden:)
Olabilir belki ama bu çok net bir uyarı. Yani ağırlığa bakıp koymama gibi bir seçim yapılabilir ama bir iki tane hatayla alınsa o ağırlık tolere edilebilir bence. Burada "Sakın!" gibi bir uyarı var. 🙂

Neden?
Olabilir belki ama bu çok net bir uyarı. Yani ağırlığa bakıp koymama gibi bir seçim yapılabilir ama bir iki tane hatayla alınsa o ağırlık tolere edilebilir bence. Burada "Sakın!" gibi bir uyarı var. 🙂
Olabilir aslında. Bu uçağa sokma onu der gibi sanki. Ben de acaba ağırlığı uçağın kargo kompartmanına ya da zeminine zarar verir diye düşündüm.

Şıklardan hangisini seçtin peki?
Şimdi şıklara bakınca son 3'ü de oluyor. Olmuyor mu? Sadece kargo uçağı için diyor sticker yani bir nevi pilot kabul etmemiş. Muhtemelen sadece kargo uçağı olma sebebi de çok ağır olmasıdır.

Ama düz mantık düşünürsek B şıkkı oluyor. Yolcu uçağında taşınamaz, sadece kargo uçaklarıyla taşınabilir. B şıkkı, son kararım.

Şimdi şıklara bakınca son 3'ü de oluyor. Olmuyor mu? Sadece kargo uçağı için diyor sticker yani bir nevi pilot kabul etmemiş. Muhtemelen sadece kargo uçağı olma sebebi de çok ağır olmasıdır.
Yani. Sanki sonradan yapıştırılmış gibi duruyor. Reddedilmiş gibi.
B diyorum bence ama yanlış olabilir. Google'a başvurmak yasak demişsin ben de şimdi Yandex'e başvuracağım. :D 😈😈😈
Hain köfte seni🤣 Peki neden B sence? Ya da neden şüphede kaldın?

Yani. Sanki sonradan yapıştırılmış gibi duruyor. Reddedilmiş gibi.

Hain köfte seni🤣 Peki neden B sence? Ya da neden şüphede kaldın?
Yok hocam yemezler 😇 İngilizce biliyoruz çok şükür. Cevap net B, son kararım.

Yok hocam yemezler 😇 İngilizce biliyoruz çok şükür. Cevap net B, son kararım.
Yok ya İngilizce'den değil:D Yani sanki reddetmişler de o yüzden bunu yapıştırıp yollamışlar gibi diye:D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı