Bu ülkede artık yaşamak istemiyorum

DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ VERİLERİNE GÖRE FARKLI ÜLKELERDE 1 YILDA ÖLDÜRÜLEN KADIN ORANLARI (MİLYONDA):

Japonya, İngiltere Danimarka, İtalya, Polonya İsviçre, Yunanistan, İran, Gürcistan Almanya, Hollanda, Norveç, İsveç, İspanya.

Bu ülkeler bizden önde kadın cinayetleri konusunda o yüzden buradan farklı bir durum göremeyeceksiniz gitseniz bile.

Norveç? Kadın cinayeti? Ahaha hocam güldürdünüz.

Başka ülkelerde daha da beter.

Herkes bu ülkede yaşamak istemiyorum, ülke berbat, Avrupa böyle şöyle ilk fırsatta kaçacağım diyor. Kimse de ben çalışıp paramı ülkemde kazanacağım demiyor ki. Sen gidersen ben gidersem gelecek nesiller sizin bu ülkeden nefret (?) ettiğinizden daha fazla etmez mi? Aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ederim, konudaki çoğu kişiye hitap ettiğini düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkesin derdi bir tek o değil...

İnsanlar acınası hallerinden memnun olduğu, şükrettiği ve bu konuda bir şeyler yapmak istemediği sürece hiçbir şey değişmeyecek. Bu sadece Türkiye için geçerli değil. Dünya'nın her yerinde bu geçerli. Sen kendini düşünmediğin sürece başka hiçkimse seni düşünmeyecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı