Bu ülkeye bir borcumuz var

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Ülkenin bu zor zamanlarında hepimizin umudunun tükendiğini ve herkesin ülkeden gitmek için canını dişine taktığının farkındayım.
Ülkede mülteci sayısı bu kadar artmışken ve insanlar teker teker ekonomik nedenlerden ölümün eşiğine gelmişken herkes bir kurtarıcı beklemekte.
Belki sende bekliyorsun. Keşke Atatürk gibi biri gelse de kurtarsa diyorsundur belki.
Işte bu anda kurtarıcı sizin olmanız gerekiyor.
Kurtarıcı beklemektense Atatürk'ün gençleri olarak bizim bu durumdan ülkeyi çikartmamız gerekiyor.
Unutmayın Atatürk zamanında uyumadan sabahlayarak çalıştı. Türk genci daha iyisini yapacak dedi.
Ülkecek umutsuz olduğumuzu biliyoruz ve hepimiz yavaş yavaş büyüyoruz. Artık koca ülkenin oyuncak olup gelecekte Afgan suriyelinin kölesi değil, modern ve laik bir Türk hukuk devleti olmasını sağlamalıyız.

Umudunuzu kaybettiğiniz zaman onu düşünün. Bir çift mavi gözü ve onun gençliğe hitabesini düşünün.

Unutmayın Türkiye gibi güçlü bir devlet ancak ve ancak gençlik ayağa kalktığı umut beklemek yerine umut oldugu zaman güçlüdür.

Peki ben ne yapacağım?
Ben nasıl destek olabilirim?
Çalışacaksın. Kitap okuyup bilgileneceksiniz.
Sizi aptallaştırmaya çalışan bu sisteme karşı en doğru en bilgili biz olacağız. Bir gün herkesin örnek aldığı isimler olacağız.
Ben yapamam edemem demeyin. Ben çalışsam ne olacak demeyin. Çünkü

Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı