"Bu uygulama Android'in daha eski bir sürümü için oluşturuldu" hatası

Orhan bey durmaya zorla seçeneği çalışmıyor maalesef.

Şimdi OBB veya data vardır videoda atılması istenen onların yerini bulup silmeyi deneyin. Sonrasında en başta söylediğim ayarlar kısmından uygulamalar kısmına gelin yüklediğiniz hata veren uygulamayı seçin. Depolama kısmını seçip veriyi sil ve önbelleği sil yapın.
 
Dediğiniz her şeyi yaptım olmadı maalesef.
Sistemde olmaması gereken bir hizmet çalışıyor olmalı yani zararlı bir kod. Ayarlar kısmından uygulamalara Çalışan hizmetlerden dikkatli bir şekilde kontrol edin . Farklı isimde simgede olmaması gereken bir hizmet arkaplanda çalışıyordur ekran görüntülerini atarsani yardımcı olurum çalışan hizmetlerin
 
Sistemde olmaması gereken bir hizmet çalışıyor olmalı yani zararlı bir kod. Ayarlar kısmından uygulamalara çalışan hizmetlerden dikkatli bir şekilde kontrol edin. Farklı isimde simgede olmaması gereken bir hizmet arka planda çalışıyordur ekran görüntülerini atarsani yardımcı olurum çalışan hizmetlerin.

Hocam sorun çözüldü. Öncelikle sizi uğraştırdığım için kusura bakmayın. İsimsiz bir uygulama vardı onu sildim düzeldi. Teşekkür ederim iyi akşamlar.
 

Geri
Yukarı