Ali "TsoN" Savcı Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 41 7 Eylül 2020 #1 Bir gün içerisinde aynı hatayı birçok kez aldım, hala almaya devam ediyorum. Opera'dan kaynaklı galiba ama çözemedim. Sinirimi bozdu . Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.JPG 62,4 KB · Görüntüleme: 99
Bir gün içerisinde aynı hatayı birçok kez aldım, hala almaya devam ediyorum. Opera'dan kaynaklı galiba ama çözemedim. Sinirimi bozdu .
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 7 Eylül 2020 #2 Ali "TsoN" Savcı dedi: Bir gün içerisinde aynı hatayı birçok kez aldım, hala almaya devam ediyorum. Opera'dan kaynaklı galiba ama çözemedim. Sinirimi bozdu . Genişletmek için tıkla... Trojan:Js/Adrozek.A Artı 0 Eksi
Ali "TsoN" Savcı dedi: Bir gün içerisinde aynı hatayı birçok kez aldım, hala almaya devam ediyorum. Opera'dan kaynaklı galiba ama çözemedim. Sinirimi bozdu . Genişletmek için tıkla... Trojan:Js/Adrozek.A
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 7 Eylül 2020 #3 Girdiğiniz siteler bir ihtimal virüslü. Malwarebytes ile taratin PC'yi. Artı 0 Eksi
KS KS Ali "TsoN" Savcı Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 41 7 Eylül 2020 #4 Nakerosu dedi: Girdiğiniz siteler bir ihtimal virüs lü. Malwarebytes ile taratin PC'yi. Genişletmek için tıkla... Tarattım ancak bir sıkıntı yok şeklinde gösteriyor. Artı 0 Eksi
Nakerosu dedi: Girdiğiniz siteler bir ihtimal virüs lü. Malwarebytes ile taratin PC'yi. Genişletmek için tıkla... Tarattım ancak bir sıkıntı yok şeklinde gösteriyor.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 7 Eylül 2020 #5 Tehdit engellenmiş çünkü, taramanın temiz çıkması normal. Artı 0 Eksi
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 8 Eylül 2020 #6 Kemânkeş- dedi: Tehdit engellenmiş çünkü, taramanın temiz çıkması normal. Genişletmek için tıkla... Engellenen bir şey yok. Algılama sonrası kaldırılmış. Kaldırmayı da tam yapamıyor Ali "TsoN" Savcı dedi: Tarattım ancak bir sıkıntı yok şeklinde gösteriyor. Genişletmek için tıkla... İmzamdan KIS 2021 indir, güncelle tam tarama yap. Defender yetersiz. Opera geçmişini temileyip gereksiz eklentileri kaldırın. Senkron açıksa uygulama tiklerini kapatın. Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: Tehdit engellenmiş çünkü, taramanın temiz çıkması normal. Genişletmek için tıkla... Engellenen bir şey yok. Algılama sonrası kaldırılmış. Kaldırmayı da tam yapamıyor Ali "TsoN" Savcı dedi: Tarattım ancak bir sıkıntı yok şeklinde gösteriyor. Genişletmek için tıkla... İmzamdan KIS 2021 indir, güncelle tam tarama yap. Defender yetersiz. Opera geçmişini temileyip gereksiz eklentileri kaldırın. Senkron açıksa uygulama tiklerini kapatın.