"Bu web sayfası bir uzantı tarafından engellendi" Hatası !

Temiz bir format da atabilirsiniz.
Daha formatı geçen ay attım...

Beyler, bildiğiniz üzere Yandex ve Google Chrome den indirme yapamıyordum, birde İnternet Explorer'i denedim, o zaman indirme başladı...
Şimdi virüs programlarını indiriyorum, son durumu yarın yazarım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya arkdaşlar bende aynı sıkıntı var, ama bende bir de uzantılar sekmesine giremiyorum. Tıkladığım anda google kapınıyor, 2 sekme varsa diğerine atıyor uzantılar acılmıyor. Ne yapacağım, hiçbir dosya indirmiyor ayvayı yedim çok kötü yardımçı olun.
Bende olayı gecen oyun indirirken fark ettim, bir de ondan önce 2 hafta felan önce sağ üst köşedeki 3 çizgi turuncu oldu. Meğersem yeni
eklenti gelmiş kaldırdım. Her sayfa yenilendiğinde bir daha geldi. Kökünden kaldırayım diye uzantılara girdim kapandı ilk önce, amannn çok önemli değil dedim ama iş bu raddeye varınca benimkini gördüm, tabi şimdi çözüm arıyorum lütfen yardımcı olun.
Google Chrome Uzantılar Açılmıyor %100 Çözümü bir site buldum, ilk önce birinci adımı yapptım silmek yerine dosyayı ordan kestim. Masaüstünde yeni bir klasöre attım olmadı, 2 yöndemi yaptım ama silmedim 3 yöntemi denemedim.

Dosya Ekleri

• bandicam 2014-07-02 12-10-34-311.jpg
    bandicam 2014-07-02 12-10-34-311.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 500
  • bandicam 2014-07-02 12-10-40-280.jpg
    bandicam 2014-07-02 12-10-40-280.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 382
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı