Bu Web Sayfası Kullanılamıyor hatası

MRTD

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bazı sitelere girerken bu hatayı alıyorum. Windows 8 kullanırken böyle bir problem yoktu bazı sebeplerden dolayı Win 7 geçtim ve bu hatayı alıyorum. Hatanın sebebi nedendir acaba?

Yaptığınız Attan inip Eşşeğe binmek olmuş, Windows 8.1.1 kurmanızı şiddetle öneririm. Tarayıcıyı değiştirmeyi deneyin.

Windows 8.1.1
Yaptığınız Attan inip Eşşeğe binmek olmuş, Windows 8.1.1 kurmanızı şiddetle öneririm. Tarayıcıyı değiştirmeyi deneyin.

Windows 8.1 Pro kullanıyordum. Sürekli hata alıyordum, bende win7'ye geçtim win 8.1.1 yeni mi çıktı? Tarayıcıyı değiştirdim yine aynı sorun .s

Windows 8.1.1

Windows 8.1 Pro kullanıyordum. Sürekli hata alıyordum, bende win7'ye geçtim win 8.1.1 yeni mi çıktı? Tarayıcıyı değiştirdim yine aynı sorun .s
8.1.1 Güncellemesi kısa bir süre önce çıktı, (benimkisi sadece tahmin) ara ara çok kısa süreliğine internetin kesiliyor olabilir modeminin tüm kablolarını çıkarıp taktıktan sonra resetlermisin.

Evet bu eklenti bazen can kurtaran olabiliyor...

Firefox'ta da buna benzer eklentiler var onlar ile girebiliyorum. Ama niye Win8 ile girebiliyorken niye Win7'de giremiyorum.

8.1.1 Güncellemesi kısa bir süre önce çıktı, (benimkisi sadece tahmin) ara ara çok kısa süreliğine internetin kesiliyor olabilir modeminin tüm kablolarını çıkarıp taktıktan sonra resetlermisin.

İnternette problem olduğunu sanmıyorum. Çünkü telefonla da girebiliyorum ama win7 li pc'de giremiyorum .s

Up

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı