"Bu Windows sürümüne özellik ekleyemezsiniz" hatası

chaat21

Hectopat
Öncelikle herkese iyi günler. Uzun zamandır kullanmadığım emektar PC'me bir çekidüzen vermek için ilk iş olan temiz bir format ile başladım. Seneler önce Microsoft'un kendi sitesinden indirdiğim orijinal ISO dosyasını yaktığım DVD'den Windows 8.1 kurdum. Programlarını güncellemeleri vs her şeyi hallettikten sonra Windows'u etkinleştirmeyi unuttuğumu fark ettim ve lisanslı Windows DVD'lerim ve ürün anahtarlarımın evde olduğunu hatırladım. Onlara anca 15 gün sonra ulaşabiliceğim için .bat uzantılı dosyayla crack yöntemine başvurdum. Belirli aralıklarla bilgisayarı işgal eden ve 4-5 saniye bilgisayarı kontrol etmeme engel olan Windows'u etkinleştir ekranı aşırı sinir bozucu bir hāl alıyordu çünkü. Neyse şuan lisans anahtarlarım elimde ve ben bu cracki kaldırıp Windows'umu legal bir şekilde etkinleştirmek istiyorum. Ve bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler :)
NOT: Windows'a özellik ekle dediğimde resimdeki "Bu Windows sürümüne özellik ekleyemezsiniz" hatasını alıyorum.
NOT-2: Arada görev yöneticisinde KMS Connection Broker'a denk geliyorum.
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne gibi sorunlar çıkar? Her şeye temiz kurulum önerilmez.
Her şeye temiz kurulum önermekten yana değilimdir fakat ürün anahtarı değiştirilse bile arkada çalışan KMS servisinin ne yapacağını bilemeyiz.

İlk Olarak O Windows Korsan Olduğu İçin Temiz Bir Kurulum Yapın

Ardından Anahtarınızı Girin

Büyük İhtimalle Sıkıntınız Çözülecektir(y)(y)
Öncelikle yardımınız için sağolun ama şuan tekrardan temiz kurulumu ikinci alternatif olarak yapmak istiyorum. Çünkü bir dünya program, güncelleme ve driverla uğraşmak istemiyorum eğer bir yolu varsa format atmadan çözüme ulaşmaktan yanayım.
KMS'yi kaldırsa yeterli.
Cevabınız için teşekkürler ben de bunu nasıl yapabileceğimi öğrenmek istiyorum. Daha önce kms vb cracklerle işim olmadığı için konuya biraz yabancılık çekiyorum. Nasıl yapacağımı anlatabilirseniz çok memnun olurum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı