Bu yaz en mutlu olduğunuz günde sizi ne mutlu etti?

Halı ticareti yapıyoruz. Eski depomuz büyük bir dükkandı. Geçen haftalarda gerçek bir depoya geçiş yaptık ve süreç çok zordu. Eski dükkanı yeni depoya taşıdığımız gün bu yazın en mutlu olduğum gündü. Ama sonraki gün gidip baktığımda iş bitsin diye bütün halıları etrafa attığımızı görüncede o mutluluktan eser kalmadı.

Sadece Euro 2024 Türkiye’nin başarıları mutlu etti, ulan hayatımda böyle kötü bir yaz görmedim kafayı yiyeceğim artık, psikolojik bunalıma girdim açılsın şu okul yemin ederim zorbalanmak daha iyi böyle bir şey görmedim ya.

Benimki bugün babamın arkadaşları ile Osmanlı'dan kalmış kıraathaneden samimi bir sohbet oldu.
Gece bilgisayar başında oturup arada uyuklayıp 5 saatlik uykuyla durduğum gün olmalı. Bilgisayar bozulmuştu, verileri alıp format atıyordum.

Gece bilgisayar başında oturup arada uyuklayıp 5 saatlik uykuyla durduğum gün olmalı. Bilgisayar bozulmuştu, verileri alıp format atıyordum.

Bunu neresi güzel dostum.

Sadece EURO 2024 Türkiye'nin başarıları mutlu etti, ulan hayatımda böyle kötü bir yaz görmedim kafayı yiyeceğim artık, psikolojik bunalıma girdim açılsın şu okul yemin ederim zorbalanmak daha iyi böyle bir şey görmedim ya.

Okul daha dehşet bir yer bence yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı