Epic Games Bu yıl düzgün oyun verilmemesi hakkında

Siz, size atıyorum çekiliş ile gelen bir araba bozuk olsa şikayet etmez misiniz? Merak ettim.
Dediğinle ne alakası var. Sonuçta bozuk araba ayıplı maldır. Burada böyle bir durum yok ki. Çok saçma ve gereksiz benzetme.
Ayrıca Epic games bedava oyun vermese hiçkimse kullanmaz demişsin, Unreal Engine gibi bir şey varken o durum imkansız. Bunu geçtim, fiyatlar yine uygun. Artı bedava oyun vs. veriyor.

Hocam o mesajı size atmadım, profil fotoğrafıma saçma bir yorumda bulunan bir arkadaşa atmıştım.
Hocam ben yukarıda ki mesajımda eklemiştim, bizim ülkemizde durum farklı diye. Türkiye de oyun oynayan toplum gençlerden oluşuyor ve alım gücümüz düşük. Bu gençler oyunlara para veremiyor, kısacası ücretsiz oyunlara bel bağlamışlar.
Verdiğim örnek ile ilgili, ayıplı mal evet ancak onu alırken sen para vermiyorsun değil mi? Bizim durumumuzla aynı. Kimse Epic'e bu oyunlar için para vermiyor, kendileri veriyorlar. Ancak ücretsiz oyun kelimesi olunca bizim insamızın aklına hemen AAA oyunlar geliyor (GTA, RDR vs.) bu sebeple beklentiler yüksek.
Biraz daha yazacaktım ancak biraz meşgulüm. Mümkün olursa yarın tartışmayı sürdürmeyi çok isterim.

Size göre bozuk. Bana göre değil. Ve zaten bedava alıyorum, niye şikayet edeyim?
Anlamadım, arabanın mesela aksamları eksik ve kullanılmaz halde vs. şikayet etmez misiniz?

Çok haklısınız, düzgünce insancıl ve kibar bir dille kendi görüşümü sunup durumu sorgulamıştım ve diğer insanların da görüşlerini almak istemiştim ama bir ton hakarete maruz kaldım.

Hocam ama dediğim gibi eksik ve kullanılmaz halde değil ki. Size hitap etmiyordur. Yani bir şeylere berbat veya rezalet demeyi tercih ediyor bizim millet bana hitap etmiyor demek yerine. O yorumumdaki iki oyunun da oyuncusu var. Yorumları da olumlu.

Benzetmenizi çekiliş üzerinden yaptınız ama burada çekiliş de yok. Direkt herkese bedava veriliyor.

Zamanla daha iyi oyunlar gelecektir biraz beklemek lazım ama adamların ücretsiz oyun verdiğine şükür etmek gerekirken böyle bir yorum yapmak çok da doğru değil.

"Yıl boyu bedava oyun kovala belki sene de 100 dolar kazandırma sonra neden düzgün oyun vermiyor diye sorgula. " görüşündeyim.

Buradaki kriter hâla daha TL kullanması mı yoksa uygun fiyatlı olması mı?
Uygun fiyatı pek kalmadı ama en azından dolar kuru değil yani bankaların kesinti payını hesap etmemizi gerektirmiyor.

Şu ana kadar verilen oyunlardan biri çok bilinmiyor (Astrea denen oyun ancak bu oyun da az kitleye hitap etse de sevilen bir oyun olmuş) . Diğerleri bilindik ve kaliteli bağımsız oyunlardan. Dandik bir oyun şu ana kadar verilmedi. Oyunlar bilinmiyor değil yani bilmiyorsanız oyun bilginiz düşüktür o da olabilecek bir şey ancak oyunlar hakkında bilgisi olmayan birinin bilmediği oyunlar hakkında ileri geri sallamasını doğru bulmuyorum. Şu ana kadar verilen oyunlar kaliteli bağımsız oyunlar. AAA ve AA oyun görmedik orada eleştiri yapılabilir ancak ileriki günlerde göreceğimizi düşünüyorum. Daha 4. oyundayız ileride özellikle Noel günü ve yılbaşı gününde oyun bilgisi düşük olan insanların da sevebileceği herkesi memnun edebilecek oyun vereceklerini düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…