A new leak suggests the next Epic Games Store Holiday Sale giveaway could feature an intense dungeon crawler with multiplayer elements, treasure hunting, and a player-driven economy. Official reveal pending.
Dostlar evet haklısınız bedava oyun veriyor olabilirler ama oyunlar oynanabilecek gibi oyunlar değil ne sarıyor ne de başka bir şey saçma sapan 2D oyunlar, örnek veriyorum beam.ng veya bir çok kaliteli ucuz ve yeni oyunlar var yeni olmasa bile bence ucuz, hikayesi vesaire saran eski oyunlardan bir kaçını bile getirmeleri daha mantıklı olurdu. @Otomatik Mandalina @şifre20 @Adrastos @EfeOzcann
Ben bu verilen oyuna baktım. Gayette sevdim oyunu. Herkes seninle aynı zevklere sahip olacak diye bir kaide yok. Ben bu verilen oyunu GTA 5 ve RDR 2'den daha çok sevdim ve onlardan daha çok sardı bu oyun. Herkesin zevkleri farklı.
31 Aralik tarihine kadar adam akilli oyun vermeyecekler. Eger biraz kullanicilari dusunurlerse 31 Aralık'ta da, gecen senelerde 50 kere bedava verdikleri oyunu vermezler.
Adamlar sanki bedava oyun vermek zorundaymış gibi bir de yüksek bütçeli oyunlar verilmedi diye sitem ediliyor. Oyun sana hitap ediyor ya da etmiyor, bedava olsa da almak zorunda değilsin. "Oyunlar çok kötü ya!" diye söylenmek nankörlük.
Hiç bedava oyun vermeseler ve indirim falan yapmasalar siz bu platformun kullanılacağını mı sanıyorsunuz? Epic'in bedava oyun vermesi onların mecbur olduğu bir şey, e haliyle düzgün oyunlar gelmeyince insanlar sinirleniyor. Epic'in Steam'den farkı da bu zaten, yoksa hiç kimse Epic'i kullanmaz.
Allah Allah Epic mi paylaştı "Bizi tercih etmeniz için bedava oyun veriyoruz, yoksa bizi tercih etmezdiniz, lütfen bizi tercih edin." diye? Epic rakibi olan Steam'e göre launcher ve özellikleri konusunda daha geride olsa da "mecbur" kalacak kadar köhne bir platform değil.
Elbette ücretsiz oyun dağıtmaları reklam stratejilerinden biridir fakat bu hareketiyle de rakiplerine göre daha sıcakkanlı bir platform olduğu bir gerçek.
Beyler bu oyun bana güzel geldi. Brotato tarzı bir oyun. En azından sana ücretli oyunu ücretsiz veriyor. Adamlar isteseler hiç vermezler. Bedava oyun vermek de zorunlu değiller. Yani verdikleri oyunlar ortalama olarak fena değil. Steam bile bedava oyun vermiyor bile Epic her gün oyun veriyor. Tabi bu Epic'in daha iyi olduğu anlamına gelmez.
Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz üzere Epic Games her yılbaşı bedava oyunlar dağıtıyor. Geçen seneler şu ana kadar çok iyi oyunlar dağıtmışlardı fakat gün geçtikçe şu ana kadar doğru düzgün bir oyun gelmedi, şu anda da adı sanı bilinmeyen bir yapımcıdan kullanılamayan bir oyun getirdiler. Görüşleriniz neler?
Beğenmiyorsanız almak zorunda değilsiniz. Cebinizden para mı çıkıyor? Zorla mı alıyorsunuz? Adamlar sizin keyfinize göre oyun dağıtmak zorunda değil bir de üstüne nankörlük ediyorsunuz.
Konu ve yorumlardan sonra tek düşüncem umarım epic USD ye dönerde fakir ama gurursuz oyuncu kitlesinden kurtuluruz. Hobi paralı ve boş zamanı olan insan işidir arkadaşlar.
Konu ve yorumlardan sonra tek düşüncem umarım Epic USD'ye dönerde fakir ama gurursuz oyuncu kitlesinden kurtuluruz. Hobi paralı ve boş zamanı olan insan işidir arkadaşlar.
O değil de saçma oyunlar verdiklerini hepimiz biliyoruz. Fiyatlar da fena değil Epic'te ama kötü bir platform olduğunu değiştirmiyor. Profil fotoğrafı bile koyamıyorum.