Epic Games Bu yıl düzgün oyun verilmemesi hakkında

Katılıyorum sanki PS Plus gibi üyelik ile para veriyorsun da sana ücretsiz oyun veriyorlar. Adamlar bayağı bedava oyun dağıtıyorlar. Bizim millet bayağı ölücü be gerçekten zor.

Berbat bir servis , berbat bir oyun dünyasının pc konusunda çöküşe sürünmesi. Berbat bir yönetim. Kendi hedef tablolarında bile gitmiyorlar.

Berbat bir servis , berbat bir oyun dünyasının pc konusunda çöküşe sürünmesi. Berbat bir yönetim. Kendi hedef tablolarında bile gitmiyorlar.
Hocam servisinin kötü olması ne kadsr büyük sorun yaratabilir? Bu adamlar internet paketi satmıyor ki oyun satıyor. Oyunu açtıktan sonra o bahsettiğiniz problemlerin hiçbirinin önemi olmuyor.

Sakin ol bi, oyunu açıp oynuyorsun sadece, diğer faktörler niye umurunda dostum?

Hocam servisinin kötü olması ne kadsr büyük sorun yaratabilir? Bu adamlar internet paketi satmıyor ki oyun satıyor. Oyunu açtıktan sonra o bahsettiğiniz problemlerin hiçbirinin önemi olmuyor.

Sakin ol bir, oyunu açıp oynuyorsun sadece, diğer faktörler niye umurunda dostum?

Yani sizi bilmiyorum ama ben Steam'de arkadaşlarımla sohbet etmek için, mağazada gezmek için, wishlist e oyun eklemek gibi bir sürü özelliğinden faydalanıyorum. Oyun oynamaya dün başlamadıysanız ve 3-5 bir şey attıysanız zaten Steam kütüphaneleriniz dolu olmalı. Family share gibi bir nimet var. Epic Games'in verdiği oyunları alıp oynamıyorsunuz bile. Çoğu orada öylece duruyor. Alan Wake 2 oynamak için sadece Epic indirdim. Oynadım ve sildim direkt bilgisayarımdan. Satisfactory'i bile Steam'e gelmesini bekledim. Ki dağıttığı oyunlar bende zaten var iken kullanmamı gerektirecek bir durumda yok. Bu yüzden Epic Games'i sevmiyorum. Unreal Tournament 98 ve 2004 haricinde hiçbir oyunları da güzel değil. Umarım Fortnite batar bu da şirketi batırır ve kapanırlar.

Umarım Fortnite batar bu da şirketi batırır ve kapanırlar.
Umarım Steam batar da bütün oyunlarınız silinir gider. Bu soldaki cümle sizin söylediğiniz cümleyle aynı derecede absürtlüğe sahip ve nefret dolu bir cümle.

Tam bir fanboy cümlesi kurmuşsunuz. Ve bir uygulamanın vesaire tekel olması hiçbir zaman iyi bir şey olmuyor, aklınızda bulunsun.

İstek listesi ve mağaza epic gameste de var. Kahkaha attım bu örnekleri verdiğini görünce. Ayrıca hayatımda ilk kez bir insanın steamden sohbet ettiğini görüyorum. Modlanabilir bazı oyunları steamden almak mantıklı olabilir evet, ama her oyunda yok bu tür özellikler. Bazı oyunları steamden alarak durduk yere fazladan para vermiş oluyorsun sadece.

Verdiğim örneklerin düzgün çalışmaması ve durmadan çökmesi başlı başlına komik değil mi ? Hayatımda 1 kez Epic Games indirdim o da sadece Alan Wake 2 oynamak için ki o zaman bile satın alırken 2 kez epic games çöktü satın alma ekranında durmadan bekledim olmadı bir kez daha aldım sonra oyunu indirirken gezmeye indirimlere bakarken launcherda filtrelemek dümdüz işkenceydi. Oyun için arkadaşıma steamden yazmayacaksam ne yapacağım online gördüğüm insana shift tab atıp deadlock falan girek mi diye hemen yazmak baya kolay. Epic Games üzerinden oyun oyunu alacağıma cracklerim daha iyi. Bir daha o platforma asla para yatırmam. İndirim dönemlerinde steamden oyun almak hala çok zor değil. Üstüne family share sayesinde 400tl ye mesela hem Like a Dragon Infinite Wealth hem Final Fantasy 16 aldık ve müsait olan girip oynuyor. Epic te böyle bir şeyde yok. Adamlar dolara geçmedi... Beleş oyun veriyor... Çok yaşa epic games diyenlerin telefonunu çıkar diyen adamlardan farkı olmadığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…