Bu yıldan beklentiniz nedir?

Della.dd

Decapat
Daha fazla  
25'te ne beklediniz, ne çıktı karşınıza? Bu yıl ne bekliyorsunuz? Ekstra olarak, 2025 yılında aldığınız en iyi ders ne idi? Ben söyleyeyim;
25'te iyi bir lise ve mutlu bir yıl bekledim ve 2. dediğim pek olmasa da liseyi tutturmuş bulundum. Ve bu yıl Teknofest'e katılacağız, oradan iyi bir sonuç çıksın istiyorum. Bitirdiğimiz seneden de aldığım en büyük ders bazı şeylere fazla anlam yüklememek.

25'te bulunduğum yere ait olmadığımı düşündüm bu yüzden birçok şeyi değiştirdim, mutlu olma umuduyla her düşüncemin peşinden gittim, önümdeki şeylerden kendimi izole ederek sürekli ileriyi düşündüm, yanlıştı. Değiştirdiğim şeylerden sonra eski yerimi ne kadar özlediğimi ve oranın ait hissettiğim tek yer olduğunu fark ettim ama artık sadece anılar olarak kaldı. Çıkarabileceğim en büyük ders zamanın çok kıymetli olduğu olabilir. Başarılar dilerim bu arada.

25'te bulunduğum yere ait olmadığımı düşündüm bu yüzden birçok şeyi değiştirdim, mutlu olma umuduyla her düşüncemin peşinden gittim, önümdeki şeylerden kendimi izole ederek sürekli ileriyi düşündüm, yanlıştı. Değiştirdiğim şeylerden sonra eski yerimi ne kadar özlediğimi ve oranın ait hissettiğim tek yer olduğunu fark ettim ama artık sadece anılar olarak kaldı. Çıkarabileceğim en büyük ders zamanın çok kıymetli olduğu olabilir. Başarılar dilerim bu arada.
Sağ olun hocam.

2025'te en umutsuz olduğum dönemin ardından Allah yüzüme güldü ve en büyük hayallerimden bazılarını gerçekleştirme fırsatı buldum. 2026'da da bunlara devam etmek istiyorum. Dünyayı gezmek, yeni yerler keşfetmek, yeni deneyimler kazanmak, kısacası mutlu olmak ve hayatı yaşamak, keyif alabilmek...
Aldığım en büyük ders ise gerçekçi hayallerin imkansız olmadığı ve gerçekten ne kadar istediğinize bağlı bence. Hayat bazen en ummadığınız anda tersine dönebiliyor. Bu hem olumlu hem olumsuz anlamda olabilir bu arada, o yüzden her zaman her şeye hazırlıklı olmak ve beklentileri ona göre ayarlamak lazım. Her zaman iyi veya her zaman kötü olacak diye bir şey yok. İyi olduğu anların kıymetini bilmek ve değerlendirmek önemli, ki ilerde pişman olmayasınız.

Dostum 4 senedir düzenli TEKNOFEST & TÜBİTAK katılımcısı olarak sana şunu diyeyim asla şunun için girme:
İşte ödül 75.000,
Beş gün tatil vb.
Bunlar boş şeyler. Bak yalan yok, ben ilk senemde 20 aldım, diğer senem 40, diğer senem 60 ve en son geçen sene 87. Bu işler böyle yürüyecek. Başarılar dilerim.
Onun dışında bende projelere katılıyorum 2026'dan hedeflerim o.

25'te ne beklediniz, ne çıktı karşınıza? Bu yıl ne bekliyorsunuz? Ekstra olarak, 2025 yılında aldığınız en iyi ders ne idi? Ben söyleyeyim;
25'te iyi bir lise ve mutlu bir yıl bekledim ve 2. dediğim pek olmasa da liseyi tutturmuş bulundum. Ve bu yıl Teknofest'e katılacağız, oradan iyi bir sonuç çıksın istiyorum. Bitirdiğimiz seneden de aldığım en büyük ders bazı şeylere fazla anlam yüklememek.
2025'ten kurtulduğum için mutluyum. Yeni yıldan bir beklentim yok, sağlık ve huzur olabilir çünkü diğer yapmam gereken şeyler benim elimde olan şeyler yapmazsam ya da çalışmazsam olmaz. Aldığım bir çok ders var ama en önemlisi galiba değerinin bilinmediği yerde olmamak, seçenek olduğun yerde hiç olmamak çünkü özsaygı her şeyden önemli ve ekstradan kimseye güvenmemek.

Çok beklentim olmadı ama yinede iyi geçti denilebilir . aldığım ders kimseye güvenmemek oldu galiba :) bu yıldan beklentim mutluluk para ve kendime koyduğum hedefleri başarmak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı