Bu Zamanda PC Alınır mı?

Normalde gittikçe kötüleşiyor alınır derdim ama bu durum olağanüstü bir durum. Stok sorunundan dolayı ekran kartları 4-5 kat arttı. Bence halihazırda bilgisayarınız varsa ve FPS tarzı oyun çok oynamıyorsanız bu dönemde konsol daha mantıklı.

Bu zaman şu zaman diye ayırmaya gerek yok, paranız olduğu zaman almanız en iyisi.

Attığınız sistemler çok pahalı bu arada, aynı sistem daha ucuza toplanabilir.
Var zaten ama artmışlar o yüzden alınır mı sorduk
Şu sisteme bakılabilir. 1660 Super + 10100F işlemci 6101 TL. Aigo GP650 PSU var, aman aman bir PSU değil ancak iş görür.

SSD'yi 480 GB Patriot harici olarak alabilirsin.

Eyvallah hocada yaz gibi alsam düzelir mi ortam acaba
Normalde gittikçe kötüleşiyor alınır derdim ama bu durum olağanüstü bir durum. Stok sorunundan dolayı ekran kartları 4-5 kat arttı. Bence halihazırda bilgisayarınız varsa ve FPS tarzı oyun çok oynamıyorsanız bu dönemde konsol daha mantıklı.
Ben tek oyun için almıyorum.

Hocam asıl toplanması gereken bu zaman ama fiyatlar uçtu. Evdeyken canımız sıkılmasın diye PC toplanabilir ama fiyatlar çok feci, ondan toplanamaz maalesef bu zamanlarda.

Hocam asıl toplanması gereken bu zaman ama fiyatlar uçtu. Evdeyken canımız sıkılmasın diye PC toplanabilir ama fiyatlar çok feci, ondan toplanamaz maalesef bu zamanlarda.
Sıkıntı yok bu kullandığım daha gider yaz veya yaz sonu düzelir mi acaba yoksa ekran kartsız teknobiyotik'den alırım idaretende bir 2.el 570 takarım veya 5500 XT

Şu sisteme bakılabilir. 1660 Super + 10100F işlemci 6101 TL. Aigo GP650 PSU var, aman aman bir PSU değil ancak iş görür.

SSD'yi 480 GB Patriot harici olarak alabilirsin.

Vay be 1 haftada 500 TL zam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı