Bu zamanda sistem toplanır mı?

1630097794522.png
 
Toplayabileceğiniz en yakın zamanda toplayın bence. Bu ürünlerin fiyatlarının düştüğü pek görünür değil.
 
Bu zamanda bu fiyatlarla sistem toplanır mı? Ne zamana kadar fiyat politikası böyle sürecek? Eski günlerde olduğu gibi iyi ve üst seviye sistemleri güzel fiyatlara alabilecek miyiz?
Şu an hazır sistemler uygun fiyatlara satılıyorken sistem toplamak akıl karı değil. Eskiden sistem toplamak mantıklı olandı, devir çok hızlı değişti. Doğru düzgün kimsenin hazır sistemlere yanaşmadığı dönemleri özledim ben. (Yanlış anlaşılma önleyici; Hazır Sistem vs Toplama Sistem olarak söyledim bunu)
Bu sene almadığını seneye iki katına alırsın muhtemelen, almaya karar verince hızlıca harekete geçilmeli. (Yatırım tavsiyesi değildir. :') )
Bakınız almak istediğim sisteme 1 haftada 800 lira zam gelip sonrasında ekran kartının stokları bitmesiyle beraber kötü bir sisteme dönüşmesi.
Arkadaslar sıkın dişinizi şunun şurasında ne kaldı 2050'ye :D.

Bence bir şey alacaksan düşünmeden hemen al. Her an her şey olabiliyor bu ülkede.
Kesinlikle katılıyorum. Biraz uzun ve gereksiz bir "meme" yapacağım fakat en güzel böyle özetlenir sanırım.

Bir şey satın almak istiyorsan mesele yok ama Türkiye'de yaşıyorsan o zaman iki ihtimal var. Ya hiç düşünmeden satın alırsın ya da biraz düşünürsün, düşünmeden satın alırsan mesele yok ama biraz düşünürsen o zaman iki ihtimal var. Ya fiyatlar ilk baktığından daha düşük olur ya da daha yüksek, fiyatlar düşük olursa mesele yok ama yükselirse o zaman iki ihtimal var. Ya fiyatlar daha fazla yükselmesin diye için acıya acıya ürünü satın alırsın ya da daha uygun bir ürün bekleyişine girersin, acıya acıya ürünü satın alırsan mesele yok ama uygun bir ürün beklersen o zaman iki ihtimal var. Ya gerçekten daha uygun fiyatlı güzel bir ürün denk getirirsin ya da uzun bir bekleyişe girersin, ürün denk getirirsen mesele yok ama bekleyişe girersen o zaman iki ihtimal var.

Bunu istediğim kadar uzatırdım ama kıvamında kalmalı... Böyle bile uzun oldu, siz durumu anladınız hocam, satın almak istiyorsanız mesele yok ama düşünürseniz iki ihtimal var..
 

Yeni konular

Geri
Yukarı