Bu zamanda Teknobiyotik'den sistem alınır mı?

Zacsha

Hectopat
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Ben yakın zamanda Teknobiyotik'den kendi çapımda güzel bir sistem buldum. Bu sisteme birkaç eklenti yapıp almak istiyorum. Sizce Teknobiyotik'den sıkıntı yaşar mıyım? Kaliteli ve güvenilir bir firma mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Teknobiyotik'ten sistem aldım. 16.05.2020 de sistem sipariş ettim 20.05.2020 tarihinde ulaştı. Sistem gayet temiz ve özenli kurulmuş, kargosu gayet güvenli gelmişti.

Arkadaşlar merhaba öncelikle. Ben yakın zamanda Teknobiyotik'den kendi çapımda güzel bir sistem buldum. Bu sisteme birkaç eklenti yapıp almak istiyorum. Sizce Teknobiyotik'den sıkıntı yaşar mıyım? Kaliteli ve güvenilir bir firma mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Site güvenilir ama aynı fiyata daha iyi sistem toplanabilir kanısındayım. Sebebi ise teknobiyotigin sırf daha ucuz olsun işlemci ve ekran kartıyla reklam yapalım insan çekelim düşüncesi içinde olup kasa, güç kaynağı gibi, insanlar tarafından daha arka planda olduğu sanılan malzemeleri dandik seçiyorlar.

Site güvenilir ama aynı fiyata daha iyi sistem toplanabilir kanısındayım. Sebebi ise teknobiyotigin sırf daha ucuz olsun işlemci ve ekran kartıyla reklam yapalım insan çekelim düşüncesi içinde olup kasa, güç kaynağı gibi, insanlar tarafından daha arka planda olduğu sanılan malzemeleri dandik seçiyorlar.
Çok doğru. Üstüne montaj, kargo, vade farkı gibi olaylarla 3400 e alacağım sistem 4000tl olmuştu ve vazgeçmiştim .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı