Teknobiyotik'den sistem toplanılır mı?

omerfaruk54_

Hectopat
Makaleler
1
Yakın bir zamanda yaklaşık 4000 TL'ye bir sistem toplamak istiyorum, Teknobiyotik adlı sitede fiyatların uygun olduğunu gördüm fakat içimde bir şüphe var, yüz yüze muhatap olabileceğim bir kişi yok diye korkuyorum. Daha önce bu siteden alışveriş yapan aldığı malda sıkıntı çıkan veya gelmeyen birisi oldu mu? Olduysa da nasıl iletişim kurabildiler? Ben de o siteden sistem toplayıp sipariş versem sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Müşteriye askerlik arkadaşı gibi cevap veren bir firma. Bir sorun yaşadığınızda, böyle cevaplara hazır olabilirsiniz. Önermiyorum. İtopya, Inventus, Sinerji, İncehesap gibi sitelere bakılabilir.
Müşteriye askerlik arkadaşı gibi cevap veren bir firma. Bir sorun yaşadığınızda, böyle cevaplara hazır olabilirsiniz. Önermiyorum. İtopya, Inventus, Sinerji, İncehesap gibi sitelere bakılabilir.

Çözüm
2 gün önce sorsanız güvenilir rahatlıkla alın derdim ama dün şikayetvar sitesindeki teknobiyotik hakkındaki şikayetleri okuyunca bir anda Teknobiyotik'ten soğudum. Ama bunun gibi şikayetler normal farklı sitelerde de var Vatan bilgisayar'a göre daha iyi olduğunu da söyleyebilirim. Teknobiyotik'ten sistem toplayan birçok insan var ama teknoloji bu şans işi bozuk bir ürün gelirse iade ederken kabul etmeme durumu olacağını çok sanmıyorum. Ben olsam alışveriş yapardım. Ama çalışanları çok laubali olabiliyor. Inventus sitesinden alışveriş yaparsanız sizin için kat kat daha iyi olacağını da söylemem gerek.

Yakın bir zamanda yaklaşık 4000 TL'ye bir sistem toplamak istiyorum, Teknobiyotik adlı sitede fiyatların uygun olduğunu gördüm fakat içimde bir şüphe var, yüz yüze muhatap olabileceğim bir kişi yok diye korkuyorum. Daha önce bu siteden alışveriş yapan aldığı malda sıkıntı çıkan veya gelmeyen birisi oldu mu? Olduysa da nasıl iletişim kurabildiler? Ben de o siteden sistem toplayıp sipariş versem sıkıntı olur mu?
Yapılabilir gayet iyi bir firma şikayetler konusunda haklısınız sizi uğraştırabilirler ama güvenilirdir.

Parçaları aldığınızda her şey sorunsuz şekilde olması gerektiği gibi gelirse sıkıntı yok ama bir sorun çıktığı zaman baş ağrılı süreçler olabilir. Tek tek ürün alsanız yine pek bir şey olmaz ama genel toplama sistemler her zaman sıkıntılıdır. Satış ve satış sonrası destek konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorsanız İnventus'u tercih edin derim. Teknobiyotik son zamanlarda bu davranışları ile kendi ayağına sıktı diyebiliriz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı