Bu zamanlarda bilgisayar toplanır mı?

8 yıldır her forumda söylediğim gibi; ''PC toplamak için en doğru an ''şu an''dır.

NOT: İyi bir parça seçimi sonrası fiyat araştırmasına gidilip belirli günlerde belirli site ve firmalarda bulunan indirimler takip edilirse, her türlü çok güzel sistemler toplanabilir. Amaca yönelik ve bütçe dahilinde önerilerde bulunabilirim.

8 yıldır her forumda söylediğim gibi; ''PC toplamak için en doğru an ''şu an''dır.

NOT: İyi bir parça seçimi sonrası fiyat araştırmasına gidilip belirli günlerde belirli site ve firmalarda bulunan indirimler takip edilirse, her türlü çok güzel sistemler toplanabilir. Amaca yönelik ve bütçe dahilinde önerilerde bulunabilirim.
4000 Tl Bir bütçem var, oyun amaçlı kullanacağım, ufak tefek render işlemleri yapacağım, site kurulacak bir sistem olacak ben şöyle bir sistem toplamıştım:
Ryzen 5 1600 AF
RX 5500 XT
B450M S2H
Corsair 8 Gb Ram
1 Tb HDD
500W Fsp Psu
GamePower Kasa
Tam bütçeme göre bir sistem topladım evet ama bu sistem birçok oyunda 60 fps üstü alabiliyor yalnız benim monitörüm 60 hz monitörlü sistemlerle r3 1200 den başlıyor :(

4000 TL bir bütçem var, oyun amaçlı kullanacağım, ufak tefek render işlemleri yapacağım, site kurulacak bir sistem olacak ben şöyle bir sistem toplamıştım:
Ryzen 5 1600 AF.
RX 5500 XT.
B450M S2H.
Corsair 8 GB RAM.
1 TB HDD.
500W FSP PSU.
Gamepower kasa.
Tam bütçeme göre bir sistem topladım evet ama bu sistem birçok oyunda 60 FPS üstü alabiliyor yalnız benim monitörüm 60 Hz monitörlü sistemlerle R3 1200'den başlıyor :(

Benimle aynı sorun bende 60 Hz monitör kullanıyorum bende AMD Ryzen 1600 AF RX 570'li sistem aldım İnternet'ten topladığımda 3700 TL tutmuştu Teknobiyotik'te indirim de 3400 TL tutunca direk oradan sipariş verdim evet haklısınız hep AMD Ryzen 5 1200'den başlıyor o sistemler. Şu anlık monitörü overclock ederek 75 Hz'e çektim biraz zarar veriyor monitöre ama genel olarak oyunlara girerken 75 Hz profilini açıyorum Windows'ta 60 Hz'e geri çekiyorum.

Benimle aynı sorun bende 60 Hz monitör kullanıyorum bende AMD Ryzen 1600 AF RX 570'li sistem aldım İnternet'ten topladığımda 3700 TL tutmuştu Teknobiyotik'te indirim de 3400 TL tutunca direk oradan sipariş verdim evet haklısınız hep AMD Ryzen 5 1200'den başlıyor o sistemler.
Şu anda 60 hz monitörle mi kullanıyorsunuz?

Overclock ediyorum oyuna falan girdiğimde 75 Hz çekiyorum Windows'a döndüğümde 60 Hz yapıyorum şimdilik öyle bir çözüm buldum.

Bunu bir yerde görmüştüm gerçekten oluyor mu? Fujitsu Siemens monitör benimki eski bir model bende ona OC yapabilir miyim?

Ben AMD'nin denetim masasından ekran çözünürlüğü ekle bölümünden yeni çözünürlüğü 75 Hz yapmıştım o şeklide yaptım hatta oyunlara falanda o çözünürlüğü özel olarak atıyabiliyorsunuz o zaman ayarlamaya bile gerek kalmıyor siz oyuna girdiğinizde otomatik aktif ediyor monitörüzü bilimiyorum overclock etme rehberlerini izleyerek yavaş yavaş Hz'i arttırarak maksimum değeri bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı