- Katılım
- 24 Ocak 2020
- Mesajlar
- 1.462
- Çözümler
- 1
Malum dolar kuru çok hareketli ve birçok mağaza stokları 0'a çekti sizce yakında bir indirim mi yoksa zam mı gelecek? Ne zaman bilgisayar toplanmalı, yeni parçalar ne zaman çıkar?
4000 Tl Bir bütçem var, oyun amaçlı kullanacağım, ufak tefek render işlemleri yapacağım, site kurulacak bir sistem olacak ben şöyle bir sistem toplamıştım:8 yıldır her forumda söylediğim gibi; ''PC toplamak için en doğru an ''şu an''dır.
NOT: İyi bir parça seçimi sonrası fiyat araştırmasına gidilip belirli günlerde belirli site ve firmalarda bulunan indirimler takip edilirse, her türlü çok güzel sistemler toplanabilir. Amaca yönelik ve bütçe dahilinde önerilerde bulunabilirim.
4000 TL bir bütçem var, oyun amaçlı kullanacağım, ufak tefek render işlemleri yapacağım, site kurulacak bir sistem olacak ben şöyle bir sistem toplamıştım:
Ryzen 5 1600 AF.
RX 5500 XT.
B450M S2H.
Corsair 8 GB RAM.
1 TB HDD.
500W FSP PSU.
Gamepower kasa.
Tam bütçeme göre bir sistem topladım evet ama bu sistem birçok oyunda 60 FPS üstü alabiliyor yalnız benim monitörüm 60 Hz monitörlü sistemlerle R3 1200'den başlıyor![]()
Benimle aynı sorun bende 60 Hz monitör kullanıyorum bende AMD Ryzen 1600 AF RX 570'li sistem aldım İnternet'ten topladığımda 3700 TL tutmuştu Teknobiyotik'te indirim de 3400 TL tutunca direk oradan sipariş verdim evet haklısınız hep AMD Ryzen 5 1200'den başlıyor o sistemler.
Şu anda 60 hz monitörle mi kullanıyorsunuz?
Bunu bir yerde görmüştüm gerçekten oluyor mu? Fujitsu Siemens Monitör benimki eski bir model bende ona oc yapabilir miyim?Overclock ediyorum oyuna falan girdiğimde 75 Hz çekiyorum Windows'a döndüğümde 60 Hz yapıyorum şimdilik öyle bir çözüm buldum.
Bunu bir yerde görmüştüm gerçekten oluyor mu? Fujitsu Siemens monitör benimki eski bir model bende ona OC yapabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.