Buds 3 vs Marshall Major 5

Bütçe
5500

fransand

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Bluetooth kulaklık alacağım da bu ikisi arasında kaldım. Birisi yardımcı olabilir mi? Özellık olarak filan hangisi daha iyi?

Buds 3 Cuma günü aldım ve o zamandan beri de kullanıyorum. İnsanlar çok gömüyor kulaklığı ama ben hala bir sorun yaşamadım. Sadece yapısı sıkıntı yaratabilir yatay olduğu için oturuyor mu oturmuyor mu pek anlaşılmıyor. Bir de her kulak yapısına kesinlikle uygun değil onu anladım.

Düzeltme: (Ben o kadar kötü bir kulaklık olduğunu düşünmüyorum bence bazıları çok boş gömüyor koyun sürüsü misali. Yani tabii ki yeni aldım ondan daha sorunla karşılaşmadım ama komple kötü değil abi kulaklık)

Son düzenleme:
Buds 3 cuma günü aldım ve o zamandan beri de kullanıyorum. İnsanlar çok gömüyor kulaklığı ama ben hala bir sorun yaşamadım. Sadece yapısı sıkıntı yaratabilir yatay olduğu için oturuyor mu oturmuyor mu pek anlaşılmıyor. Bir de her kulak yapısına kesinlikle uygun değil onu anladım.

Düzeltme: (ben o kadar kötü bir kulaklık olduğunu düşünmüyorum bence bazıları çok boş gömüyor koyun sürüsü misali. Yani tabii ki yeni aldım ondan daha sorunla karşılaşmadım ama komple kötü değil abi kulaklık)

Rüzgar ciktiginda mikrofonundan inanılmaz fazla ruzgar sesi geldigi soyleniyor dogru mu?

Rüzgar ciktiginda mikrofonundan inanılmaz fazla ruzgar sesi geldigi soyleniyor dogru mu?
Valla hava şu sıralar hafif de olsa rüzgarlı ama ona rağmen karşıya sesim temiz gidiyor, en azından bana böyle söyledi telefondakiler. Çok büyük böyle rüzgarlı bir hava da da illa ki kullanacağım ama o zamanda sanmıyorum gene ses vermez oraya, temiz verir yani. Zaten Kulaklığı konuşma ve ses yalıtımı anlamında genellikle iyi şeyler söyleniyor geri kalanlara çok hard gömüyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı