Buds FE iade edilmeli mi?

Daha önce Anker R50i kullandım ve ondan buna geçince bas konusunda hiç memnun kalmadım. Her müziği tiz olarak veriyor yani baslar bile tizli geliyor ve müzik zevkimi yok ediyor diyebilirim, tamam tizler çok kaliteli ve berrak ama sesi de yüksek olduğundan sadece tiz duyduğumdan kulak cırmalıyor. R50i'den daha memnun kalmıştım müzik dinlerken, o basları tizleri falan yani FE kadar tizi çok yüksek vermiyordu ama dengeliydi.
Sizce iade edip R50i alayım mı tekrardan?

Daha önce Anker R50i kullandım ve ondan buna geçince bas konusunda hiç memnun kalmadım. Her müziği tiz olarak veriyor yani baslar bile tizli geliyor ve müzik zevkimi yok ediyor diyebilirim, tamam tizler çok kaliteli ve berrak ama sesi de yüksek olduğundan sadece tiz duyduğumdan kulak cırmalıyor. R50I'den daha memnun kalmıştım müzik dinlerken, o basları tizleri falan yani FE kadar tizi çok yüksek vermiyordu ama dengeliydi.
Sizce iade edip R50i alayım mı tekrardan?

Buds FE ekolayzır ayarlarından bass yükseltme ile dinamik modunu denediniz mi?

Hangisini beğendiysen onu al. Bize niye soruyorsun ki? Arkadaşın dediği gibi equaliser ayarları ile oynamayı da deneyebilirsin.

Söylemeyi unuttum bu arada, İphone kullanıyorum ve ayar yapamıyorum. Daha doğrusu Samsung cihaz olan telefon ve tablete de kulaklık bağlanmıyor anlamadım.

Buds FE ekolayzır ayarlarından bass yükseltme ile dinamik modunu denediniz mi?
Deneyemedim, Samsung cihaz kulaklığı görmüyor.

Üstelik bilgisayara da bağlayamıyorum. Tek sevdiğim kısım anc özelliği, mikrofonu r50iden daha kötü.

Söylemeyi unuttum bu arada, iPhone kullanıyorum ve ayar yapamıyorum. Daha doğrusu Samsung cihaz olan telefon ve tablete de kulaklık bağlanmıyor anlamadım.

Deneyemedim, Samsung cihaz kulaklığı görmüyor.

Üstelik bilgisayara da bağlayamıyorum. Tek sevdiğim kısım ANC özelliği, mikrofonu R50iden daha kötü.

Kulaklıkları kutusuna koyup ikisinin üzerine basılı tut 5 saniye filan belki daha uzundur. Kırmızı ışık yanıp sönmeye başlayınca bilgisayar Bluetooth basıp bağlıyabilirsiniz.

Iphone telefonunuz varsa neden samsung alıyorsunuz öncelikle bu konuyu konuşmalıyız. R50 sizin için daha iyi olur gibi, veya ayarlar yapın.

Bu şekilde bilgisayara da bağlanmıyor.

Iphone telefonunuz varsa neden samsung alıyorsunuz öncelikle bu konuyu konuşmalıyız. R50 sizin için daha iyi olur gibi, veya ayarlar yapın.
Evde samsung cihaz var bir kere ayar yapar kullanırım diye düşündüm ayrıca ileride de S23 almayı düşündüğümden tercih etmiştim. ANC ve tiz perfromansı çok iyi ve R50iden daha yüksek ses veriyor tizlerden dolayı, ama bass olmayınca da kulak cırmalıyor biraz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı