Buds FE iPhone X ile uyumlu mu?

Iphoneda bıldırım okumuyor.
Evet çünkü uygulama desteği yok :D

Anc kulaklığa atanan bır sey uygulamadan bagımsız.
Ben aksini savunmadım, uygulamadan ANC dokunmatik kontrollerini kişiselleştirebiliyorsun mesela, ve kulaklıktan değişirken 1 mod eksik kalıyor. 2 mod arasından değişiyor ya.

Firmware hıc bır ıse yaramıyor.
Kime göre neye göre 🤣 Sen yazılım güncellemelerinin etkisini görmedin diye hiç bir işe yaramıyor olarak mı kabul ettin bunu? Peki dostum.

Kime göre neye göre 🤣 Sen yazılım güncellemelerinin etkisini görmedin diye hiç bir işe yaramıyor olarak mı kabul ettin bunu? Peki dostum.

Daha fazla tartısmayacagım, kıme ne anlatıyorum. Anlat bıraz daha kullandıgım urunu.
Buds fe, buds+ ve buds 2 kullanmıs bırıne bıraz daha anlat.

Buds fe, buds+ ve buds 2 kullanmıs bırıne bıraz daha anlat.
Senin kullandığın ürünleri benim kullanmadığımı nereden biliyorsun dostum 😃 Üste çıkmaya çalışma, ha egonu da başka yerde taslamanı öneriyorum.

Bır sıkıntı yasamazsınız.
Senin burada "bir" kelimesini kullanman hata, "bir sıkıntı yaşamazsınız" cümlesi 1 tane bile sıkıntı yaşanmayacak anlamına gelir.

Senin burada "bir" kelimesini kullanman hata, "bir sıkıntı yaşamazsınız" cümlesi 1 tane bile sıkıntı yaşanmayacak anlamına gelir.

Belırtmem gerekırdı diye 2 kere mesaj gectım. Ayaklarına mı kapanmam lazım?

Senin kullandığın ürünleri benim kullanmadığımı nereden biliyorsun dostum 😃 Üste çıkmaya çalışma, ha egonu da başka yerde taslamanı öneriyorum.

Ego...

Çok kararsız kaldım. AirPods'lar çok pahalı diye yönelmiyorum. Uyumlu bir kulaklık var mı acaba?

Ürün uyumlu, Android bır cıhaz ıle ayar yaptıktan sonra bır daha uygulamaya ıhtıyac duymuyorsunz. Fıyat konusunda aynı fıkırde oldugum ıcın yıllardır Samsung kullanıyordum kulaklık olarak. Uygulama destegı ıstersenız Huawei urunlerıne de yonelebılırsınız. Şu an FreeBuds 5I kullanıyorum, onerebılırım.

Bu arada su sekılde cok basarılı olmasa da bır ıncelemem var ufak bır fıkır olusması ıcın bakabılırsınız. İnceleme: FreeBuds 5i-Buds 2-Buds FE

Buds 2 kullandım iPhone ile. Uygulama olmadığı için ayar çekemiyorsunuz rezil oldum bildiğiniz

Azıcık kurcalanıp şunu buldum bir dener misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı