Çözüldü Buds FE telefona uyar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Llama

Centipat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Yaklaşık 2000 TL bütçe ile kulak içi kablosuz bir kulaklık almayı düşünüyorum. Jabra ve Anker'in ürünlerini denedim, sanırım şansıma ikisi de bozuk çıktı ve iade ettim. Samsung ekosistemine geçmeyi düşünüyorum. Samsung Tab S9 tabletim var. Ancak telefonum Redmi. Buds FE alsam telefonda kullanırken çok problem olur mu? Evde Samsung Galaxy A20 modeli var. 5-6 yıllık bir model ancak kulaklık ile uyum sağlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Peki xiaomi telefonla sorun olur mu sizce?
Neden sorun olsun ki? Ben geçen haftalara kadar Tecno marka telefonla kullandım sorun olmadı, şuanda da hem laptopta hem de S24 FE telefonumda kullanıyorum gayet de iyi çalışıyor, memnunum. Zaten kulaklık en nihayetinde, hangi telefona bağlarsan bağla çalışır.

Neden sorun olsun ki? Ben geçen haftalara kadar Tecno marka telefonla kullandım sorun olmadı, şu anda da hem laptopta hem de S24 FE telefonumda kullanıyorum gayet de iyi çalışıyor, memnunum. Zaten kulaklık en nihayetinde, hangi telefona bağlarsan bağla çalışır.

Peki hocam, yorumunuz için sağ olun. Forumda kulaklığı kullanan birçok kişi telefonun Samsung ise alınır diyor. Uyumluluk için daha verimli diye. Yine de sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı