Bütçe Dostu Kasa Önerisi

Melrock

Hectopat
Katılım
12 Kasım 2019
Mesajlar
3
Merhabalar,
giriş seviyesi 300tl'yi geçmeyen kasa önerisi alabilir miyim acaba? mevcutta psum var. o yüzden psu olup olmaması farketmez. hatta olmaması daha iyi. tüm bütçeyi kasada kullanırsam daha iyi bir şey olabilir o zaman.
sade, ışıksız bir model bakıyorum. ön tarafında en az 2 tane 5.25 yuvası olmalı. ayrıca usb 3.0 ve ses giriş çıkışları da olmalı ve bunlar da ön tarafta olmalı. arkadan kablolamaya uygun, içi ferah, havalandırması iyi bir şey olmalı. yan tarafı tercihen penceresiz olsa iyi olur. ancak şart değil. Bir de kasa yüksekliğinin 450mm'yi geçmemesi gerek. konumlandırdığım yer itibari ile.
mevcutta kullandığım kasa "cooler master centurion 534". 11 yılı geçti alalı. şu anda kullandığım pc aynı kasaya kurduğum 3. sistem :) kasa aslında çok güzel. tam beğendiğim gibi. ancak arkadan kablolaması olmadığı için içerisi sıkışık. günümüz ihtiyaçlarında biraz geride kaldı artık.
Ben aradığım kriterlere ve zevkime göre 3 model bulabildim.

1. Fsp cmt110A : 250tl (yan tarafı pencereli malesef)

2. Sharkoon VS4 : 200tl (malzeme kalitesinde eleştirmişler)

3. Antec ONE : 250tl (bu da olabilitesi yüksek geldi bana ama pek bir yorum bulamadım malesef.)

Sizce bu 3 modelden hangisi daha iyidir ?
 
zalman S3 de önde 5.25 yuva yok. N3 de ise 1 tane var. bana min. 2 adet 5.25 yuva lazım. z3 serisi de güzek. ama onun da kasa yüksekliği kurtarmıyor malesef. ayrıca usb soketleri de önde değil üstte.
 
Işıksız olsun demişsiniz ama en kötü senaryo ledlere bir çözüm bulunur. Bir detaylarına bakın bakalım bütün ihtiyaçları karşılıyor mu?
Dark N5
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı