Bütçe Kısıtlaması Olmadan En İyi Bilgisayar Nasıl Toplanır?

Onların oyun performansı çok iyi değil diye duymuştum doğruluğu nedir?
Çok basit.... Doğruluğu yok. Çünkü kimse gelip bu kart ile oyun testi yapmamış.

Ama renderda ciddi fark atar.

Çok basit.... Doğruluğu yok. Çünkü kimse gelip bu kart ile oyun testi yapmamış.

Aslına bakarsak, oyunların yapımında kullanılan bir kart. Düz mantık düşünürsek oyun yapımında kullanılan bir kart oyunları da rahatlıkla açabilir. @Recep Baltaş konuya bir el atsın.

Doğru söylüyorsun. YouTube’da oyun testlerini arattım. Bir tane bile çıkmadı. Yurt dışında 8000$’a satılıyor.
Benchmark gibi dev bir test plartformunda bile sadece 4 tane test edilebilmiş. Şaşırmamak lazım.

Dediğiniz mantık ise yanlış çünkü Quadro ouun yapmak için tasarlandı. Oyunları oynamaya kalktığınızda dünyanın en iyi FPS'ini vermez. En kötü FPS verir demiyorum ama oyun için yapılmadığından bir iki ekran kartı ona fark atabilir.

Örnek olarak i9 9980XE pahalı ancak i9 9900k işlemciden oyunlarda 10 FPS daha düşük performans veriyor.

Bilgisayarlarda önemli olan ne için kullanılacağıdır.

Gerçekten en pahalı bilgisayarı arıyorsanız. İtopyada ya da Vatan bilgisayar toplama sihirbazına en yüksek fiyatlı ekipmanları dizin ve 200.000 TL ile toplayın (Nvidia Quadro RTX 8000).

Ya da yukardaki ilk yorumumu düzenlememi bekleyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı