Bütçemi fazla yormadan bilgisayarımı nasıl upgrade edebilirim?

PaRaDoKs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bilgisayarım eski bir kasa. Abimindi zamanında ama abim işlerini tablet üzerinden görmeye başlayınca kasa birkaç yıl tozlu raflara kalktı. Sonra da bana verildi, içindeki donanımlar pek iyi değil. DDR2 bir sistem bütçemi yormadan DDR3 bir sisteme yükseltmek mi daha mantıklı olur ve de nelere yükseltebilirim fazla bütçe yormadan?

Arkadaşlar, bilgisayarım eski bir kasa. Abimindi zamanında ama abim işlerini tablet üzerinden görmeye başlayınca kasa birkaç yıl tozlu raflara kalktı. Sonra da bana verildi, içindeki donanımlar pek iyi değil. DDR2 bir sistem bütçemi yormadan DDR3 bir sisteme yükseltmek mi daha mantıklı olur ve de nelere yükseltebilirim fazla bütçe yormadan?
Sisteminizi belirtin.

Mecburi değişim olarak anakart, işlemci, RAM değişmeli. Ki ekran kartının da DDR2 gibi bir sistemde olacak kadar yaşlı olduğunu düşünürsek ekran kartı da değişmeli. Buna bağlı olarak güç kaynağı da değişebilir. Canlandırmak biraz zor. :)

Hayır imzadaki laptopumun sistemin anakartını bilmiyorum toplama olduğu için açıp bakarım şimdi onun dışında AMD Athlon 2 X4 Processor 2.6GHz ATI Radeon 4300SERIes 2 GB DDR2 RAM.

Çok da eski bir sistem değil SSD var içinde ben de hala HDD ile işkence çekiyorum. Her neyse
RAM boyutunu yükseltin ve mümkünse depolama alanını yükseltin.

Eski parçalarını satarak üstüne belirli miktar ekleyerek.

Mecburi değişim olarak anakart, işlemci, RAM değişmeli. Ki ekran kartının da DDR2 gibi bir sistemde olacak kadar yaşlı olduğunu düşünürsek ekran kartı da değişmeli. Buna bağlı olarak güç kaynağı da değişebilir. Canlan.
Eski parçalarını satarak üstüne belirli miktar ekleyerek.

Düşünüceğim fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı