Bütçeye göre alınabilecek M.2 NVMe SSD önerileri

Bütçe
her bütçe
1TB versiyon mu?

Evet 1TB. SSD'nin uzun ömürlü olması için over provisioning öneriliyor birçok yerde. Bu da yaklaşık %10 civarı yer allocate etmek demek. Üstüne bir de Windows'un byte hesabı girince bana 830 GB civarı bir şey kalıyor. M.2 söz konusu olunca uzun vadeli olarak 1TB daha mantıklı geldi.

Aslında M.2 SSD olarak ben 250GB'tan fazla önermem ama ben bile 500GB kullanıyorum.

Aslında M.2 SSD olarak ben 250GB'tan fazla önermem ama ben bile 500GB kullanıyorum.

İhtiyaca göre değişiyor. 1-2 oyun ve internette gezinmek için 250 çok kötü bir seçim değil. Samsung EVO serisini M2'lerle değiştirme çabası içinde herhalde. SSD HDD uçurumu kadar fark yok artık.

İhtiyaca göre değişiyor. 1-2 oyun ve internette gezinmek için 250 çok kötü bir seçim değil. Samsung EVO serisini M.2'lerle değiştirme çabası içinde herhalde. SSD HDD uçurumu kadar fark yok artık.

Yok onun için değil genelde M.2 SSD'lerde yüksek GB çok sağlıklı olmadığına dair haberler okudum.

Yok onun için değil genelde M.2 SSD'lerde yüksek GB çok sağlıklı olmadığına dair haberler okudum.

Herhalde o olay ön bellek yüzünden oluyor. 500 GB için 1GB ön bellek koyan firma 1 TB için de aynısını koyunca darboğaz gibi bir şey oluyor. Bol bol önbellek koyamadıkları için SSD'deki boş alanı önbellek gibi kullanıldığını okumuştum. Over provisioning ile bunu aşmaya çalışıyorlar kısmen.

Galiba olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…