Bütün anakartlar Xeon işlemci için modlanır mı?

637956

Decapat
Öncelikle merhaba elimde Fujitsu Siemens D2331 anakart var bu anakartı değiştirmemin hiçbir yolu yok. Bu anakartı Xeon işlemci takmak için modlamanın bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.youtube.com/@IsmailTPC_Hastanesi bu adresteki kişi BIOS modluyor bir göz at işine yarar belki.
Teşekkür ederim hocam yani bütün anakartlar modlama mı ?

Bu tarz bir dönüştürücü lazım 775 pin anakartta 771 pin işlemci kullanmak için.
Teşekkür ederim hocam yani bütün anakartlar modlama mı ?

Teşekkür ederim hocam yani bütün anakartlar modlama mı?

Teşekkür ederim hocam yani bütün anakartlar modlama mı?

Yok hocam sadece sizin anakart için modlama imkanı var. Diğer anakartların çoğunda Xeon işlemci kullanılabilir, LGA1156, 1155, 1150 gibi.

Teşekkür ederim hocam yani benim anakart modlanır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki benim anakarta uygun modlu BIOS Nerede vardır?

Şimdi biraz daha baktım da bu anakart 775 pin olmasına rağmen sadece Celeron ve Pentium D işlemcileri destekiyor, k eski bir anakart gerçekten, fiziksel olarak Xeon veya Core 2 işlemciler takılabilse de çalıştırma imkanı yok maalesef. Bence hiç uğraşmayın yoksa boşa para ve zaman kaybedeceksiniz.

Şimdi biraz daha baktım da bu anakart 775 pin olmasına rağmen sadece Celeron ve Pentium D işlemcileri destekiyor, k eski bir anakart gerçekten, fiziksel olarak Xeon veya Core 2 işlemciler takılabilse de çalıştırma imkanı yok maalesef. Bence hiç uğraşmayın yoksa boşa para ve zaman kaybedeceksiniz.
Teşekkür ederim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı