Teşekkür ederim hocam yani bütün anakartlar modlama mı ?https://www.youtube.com/@IsmailTPC_Hastanesi bu adresteki kişi BIOS modluyor bir göz at işine yarar belki.
Teşekkür ederim hocam yani bütün anakartlar modlama mı ?![]()
1 adet Üçüncü Nesil LGA 771 ila 775 MOD Adaptör Etiketi Intel XEON 2 için - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bu tarz bir dönüştürücü lazım 775 pin anakartta 771 pin işlemci kullanmak için.
Teşekkür ederim hocam yani bütün anakartlar modlama mı?
Teşekkür ederim hocam yani bütün anakartlar modlama mı?
Teşekkür ederim hocam yani benim anakart modlanır.Yok hocam sadece sizin anakart için modlama imkanı var. Diğer anakartların çoğunda Xeon işlemci kullanılabilir, LGA1156, 1155, 1150 gibi.
Teşekkür ederim hocam yani benim anakart modlanır.
Peki benim anakarta uygun modlu bios Nerede vardır ?Yok hocam sadece sizin anakart için modlama imkanı var. Diğer anakartların çoğunda Xeon işlemci kullanılabilir, LGA1156, 1155, 1150 gibi.
Peki benim anakarta uygun modlu BIOS Nerede vardır?
Teşekkür ederim hocam.Şimdi biraz daha baktım da bu anakart 775 pin olmasına rağmen sadece Celeron ve Pentium D işlemcileri destekiyor, k eski bir anakart gerçekten, fiziksel olarak Xeon veya Core 2 işlemciler takılabilse de çalıştırma imkanı yok maalesef. Bence hiç uğraşmayın yoksa boşa para ve zaman kaybedeceksiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.