G GovernorF1 Decapat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 448 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #71 658936 dedi: Allah'ın izniyle dediğine göre akıl hocan üstadın belli oldu. Onuda hiç sevmem hatta bu forum da sevmez. Genişletmek için tıkla... Siyaset yapmıyorum sevmem burası yeri değil.
658936 dedi: Allah'ın izniyle dediğine göre akıl hocan üstadın belli oldu. Onuda hiç sevmem hatta bu forum da sevmez. Genişletmek için tıkla... Siyaset yapmıyorum sevmem burası yeri değil.
SencanGariest41 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 508 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 13 Temmuz 2023 #72 karul dedi: RDR 2 doları 20 TL'den alıyor. 25 TL'den alsa en fazla 1600-1800 TL olur. İndirimde 450-500 TL civarına düşer. Türkçe konuşmayı öğrenirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... 2 Bin TL'yi Bulacak oyun gerçekçi ol biraz.
karul dedi: RDR 2 doları 20 TL'den alıyor. 25 TL'den alsa en fazla 1600-1800 TL olur. İndirimde 450-500 TL civarına düşer. Türkçe konuşmayı öğrenirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... 2 Bin TL'yi Bulacak oyun gerçekçi ol biraz.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 13 Temmuz 2023 #73 SencanGariest41 dedi: 2 bin TL'yi bulacak oyun gerçekçi ol biraz. Genişletmek için tıkla... Ben gerçekçi bir yorum yaptığımı düşünüyorum. Siz öyle düşünmeyebilirsiniz tabii.
SencanGariest41 dedi: 2 bin TL'yi bulacak oyun gerçekçi ol biraz. Genişletmek için tıkla... Ben gerçekçi bir yorum yaptığımı düşünüyorum. Siz öyle düşünmeyebilirsiniz tabii.
Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.609 Çözümler 13 Yer İzmir 13 Temmuz 2023 #74 SencanGariest41 dedi: 2 Bin TL'yi Bulacak oyun gerçekçi ol biraz. Genişletmek için tıkla... İroni mi?
SencanGariest41 dedi: 2 Bin TL'yi Bulacak oyun gerçekçi ol biraz. Genişletmek için tıkla... İroni mi?
G GovernorF1 Decapat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 448 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #75 karul dedi: Veriler'i yukarıdan mı alıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Şimdi değerli mümin kardeşim bu veriler Steam'de çalışan arkadaşlardan geliyor bunlar tabii ki de havadan gelmiyor öyle bir şey olabılırmi ya var mı böyle bir şey ya varsa söyle.
karul dedi: Veriler'i yukarıdan mı alıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Şimdi değerli mümin kardeşim bu veriler Steam'de çalışan arkadaşlardan geliyor bunlar tabii ki de havadan gelmiyor öyle bir şey olabılırmi ya var mı böyle bir şey ya varsa söyle.
6 624694 Decipat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 1.107 Çözümler 1 13 Temmuz 2023 #76 Grim Reaper dedi: İroni mi? Genişletmek için tıkla... Yok geçen birisinin konusunun altında da aynı şeyi savunuyordu.
Grim Reaper dedi: İroni mi? Genişletmek için tıkla... Yok geçen birisinin konusunun altında da aynı şeyi savunuyordu.
whir0n Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 265 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #77 GovernorF1 dedi: Hayır bana içeriden geldi boş boş şeyler atma o fiyatları biz yaydık. Genişletmek için tıkla... Normalde büyük firmalar kendi istediği fiyatı koyuyorlardı ama yalanmış sanırım bunların hepsi Steam'in oyunları Türkiye'yi batırmak istiyor.
GovernorF1 dedi: Hayır bana içeriden geldi boş boş şeyler atma o fiyatları biz yaydık. Genişletmek için tıkla... Normalde büyük firmalar kendi istediği fiyatı koyuyorlardı ama yalanmış sanırım bunların hepsi Steam'in oyunları Türkiye'yi batırmak istiyor.
Emin_06 Kilopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #78 RDR 2 ben 90 TL'ye aldım şu an indirimli hali 380 sen neden bahsediyosun?
G GovernorF1 Decapat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 448 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #79 whir0n dedi: Normalde büyük firmalar kendi istediği fiyatı koyuyorlardı ama yalanmış sanırım bunların hepsi Steam'in oyunları Türkiye'yi batırmak istiyor. Genişletmek için tıkla... Steam içimizdeki düşman sevgili dostlar Epic Games adamdır yerli malı herkes onu kullanmalı.
whir0n dedi: Normalde büyük firmalar kendi istediği fiyatı koyuyorlardı ama yalanmış sanırım bunların hepsi Steam'in oyunları Türkiye'yi batırmak istiyor. Genişletmek için tıkla... Steam içimizdeki düşman sevgili dostlar Epic Games adamdır yerli malı herkes onu kullanmalı.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 13 Temmuz 2023 #80 Emin_06 dedi: RDR 2 ben 90 TL'ye aldım şu an indirimli hali 380 sen neden bahsediyosun? Genişletmek için tıkla... Uzun adamın yaptığı şeylerin sonucunda olacak şeylerden bahsediyorum.
Emin_06 dedi: RDR 2 ben 90 TL'ye aldım şu an indirimli hali 380 sen neden bahsediyosun? Genişletmek için tıkla... Uzun adamın yaptığı şeylerin sonucunda olacak şeylerden bahsediyorum.