Bütün oyunlarda GTX 1650 performansı düştü

omersami1881

Centipat
Ekran kartımın kullanım oranı çok randumanlı değil. Yüzde 60'lara yüzde 50'lere düşüyor yer yer, Valorant'ta bile drop giriyor, OC scannerla OC yaptım daha sonra ipral ettim, ondan sonra bu sorunlar başladı. Ekran kartım falan hasar mı gördü ne oldu, PC'yi toplayalı daha 9ay oldu.
Sistemim:
Anakart: ASUS Prime B450-PLUS AMD B450 soket AM4 Ryzen™ DDR4 4400MHz (O.C) M.2 anakart
RAM: Crucial 8 GB Ballistix sport LT gray DDR4 3000MHz C 1.35V
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X Six-Core Processor.
Ekran kartı: MSI GTX 1650.
480 GB Toshiba SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınızı fabrika ayarlarına getirmeyi deneyin NVIDIA denetim masasından ben NVIDIA kullanmadığım için NVIDIA'da nasıl oluyor bilmiyorum ama.

Ekran kartımın kullanım oranı çok randumanlı değil. Yüzde 60'lara yüzde 50'lere düşüyor yer yer, Valorant'ta bile drop giriyor, OC scannerla OC yaptım daha sonra ipral ettim, ondan sonra bu sorunlar başladı. Ekran kartım falan hasar mı gördü ne oldu, PC'yi toplayalı daha 9ay oldu.
Sistemim:
Anakart: ASUS Prime B450-PLUS AMD B450 soket AM4 Ryzen™ DDR4 4400MHz (O.C) M.2 anakart
RAM: Crucial 8 GB Ballistix sport LT gray DDR4 3000MHz C 1.35V
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X Six-Core Processor.
Ekran kartı: MSI GTX 1650.
480 GB Toshiba SSD
Son zamanlarda senin gibi OverClock yaptıktan sonra sıkıntı yaşayan çok kişi oldu,benim fikrim bence kartlara OC yapılmamalı.(şahsi düşüncem,OC yapmayı iyi bilen anlayan arkadaşlar benden daha iyi biliyordur onlar yapabilir :D).Diğer arkadaşların dediği gibi varsayılan ayarlara sıfırlama yapabilirsin.

Sürücüyü silip tekrar yükledin mi? DDU deneyebilirsin.
Overclock ince ayar istiyor bence. Otomatik yapmaktansa manuel yapmak daha güvenli ve etkili olur.
Dediğiniz işlemleri iki hafta önce yaptım,bişey değişmedi, artık oyunda drop ve performans düşüklüğüyle kalmıyor ayrıca oyunlardan atıyor direkt masaüstü geliyor ve Google da şu hatayı veriyor, fotoğraf ını koyuyorum

Dosya Ekleri

• IMG-20200527-WA0002.jpeg
    IMG-20200527-WA0002.jpeg
    831,1 KB · Görüntüleme: 33
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı