Büyük bir firmaya icra açmak

Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır gerçekten çok uğraştırmışlar. Zamanında telefonla ilgili bir olay yaşamıştım servis tamir edildi deyip geri vermişti arıza devam ediyor ve firma telefonu değiştirmiyordu ama servisin başka şubesine gidince değiştirmişlerdi. Haklı olmasına rağmen insanı gerçekten çok uğraştırıyor bazı firmalar. Sonra yaptığım şey o firmanın ürünlerini tamamen hayatımdan çıkarmak olmuştu.

Artık onlar düşünecek çünkü icra ilamlı olduğundan itiraz etme durumları olmaz ve bir kuruş bile kalmıyor ilamlı olur ise. Anlıyorum yaşadığınız durumu kolay olmuyor sadece zaman kaybı oluyor bu firmaların iş güzarlığı yüzünden. Hakkınız olanı sonuna kadar aramanız en doğrusu yoksa firmalar olmayan kuralları bile varmış gibi gösterir. Telefon firması olarak telpa ile mahkemelik olmuştum ama mahkeme gün'ü gelmeden inat etmekten vaz geçip telefonun ücretini geri ödemişti. Şu anda telpa zaten tamamen müşteri kaybetmiş durumda ve artık Samsung onların teknik destek vermesini istemiyor.

Sanırım siz avukat olunca uğraşacak bir şey arıyorsunuz, ben olsam bir ayakkabı için bu kadar enerji harcamazdım.

Avukat değilim ama firmalar yüzünden hukuk bilgim arttı, sağ ol'sun bunu firmalar sağladı onlardan dolayı. Geçmişte dilekçe bile yazmayı bilmiyorken firmalardan dolayı Karar'ın nasıl çıkacağını kendim tahmin ediyorum 😄
 

Yeni konular

Geri
Yukarı