Çözüldü Büyük bir web site kimlerin elinden geçer?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Berat.xx56

Decapat
Başlık anlaşılmamış olabilir.
Örneğin https://www.btk.gov.tr/ böyle bir site yapmak;
1-insanın ne kadar zamanını alır, kaç kişi bu siteyi yapmada görev alır?
Ve.
2-HTML CSS JS dışında hangi diller kullanılmış olabilir?
Teşekkürler.

Çözüm
Çok büyük bir ekip gerektirir bu şekil siteler. Bir arkadaşın da dediği gibi kollara ayrılmıştır. Kodlaması bir ekipte, resimler bir ekipte, videolar bir ekipte gibi. Zamanı bilemeyiz. Ortalama da söyleyemeyiz. Ekibin çalışma hızına bağlıdır. HTML CSS ve JS dışında Asp.net kullanılmış. Çözüldü eklersen sevinirim.

Yani bu siteyi yapmak için ayrı dallara ayrılmış olabilir insanlar. Tek kişi hem temayı hem kodlamayı vb. tek başına yapmaz.

Bir şirket herhangi bir fiziksel ürünü piyasaya sürmeden önce nasıl toplantılarla ve benzeri şeylerle ürün hakkında takip, araştırma ve geliştirme yapıyorsa bu denli sitelerde de aynısı yapılıyor. HTML CSS JS bu gibi web sitelerinde çorbanın içindeki tuz gidibir. ASP.NET ile hazırlanmış gibi fakat demek istediğim nokta çok gelişmiş yapılar bunlar. HTML CSS komik geliyor insana.

Çok büyük bir ekip gerektirir bu şekil siteler. Bir arkadaşın da dediği gibi kollara ayrılmıştır. Kodlaması bir ekipte, resimler bir ekipte, videolar bir ekipte gibi. Zamanı bilemeyiz. Ortalama da söyleyemeyiz. Ekibin çalışma hızına bağlıdır. HTML CSS ve JS dışında Asp.net kullanılmış. Çözüldü eklersen sevinirim.

Çözüm
Ben de bana böyle siteler gelse 1 hafta değil 1 yılda bile yapamam diyordum
Tabii ki, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…