Büyük filistin mitinginde "Mehmetçik Gazze'ye" sloganları atılıyor

Neredeyse 1 aydır sadece hava saldırıları yapılmıyor mu ? Daha doğru düzgün bir kara saldırısı yok bildiğim kadarıyla.

Abisi Irak'ta bulunmuş biri olarak ben kendi askerimin böyle bir ortama gitmesine hiç destek vermiyorum. Eve geldiğinde ne kadar leş ve kaos götürdüğünden bahsediyordu.

Sen böyle konuştukça israilliler batılılar amerikalılar çok iyiymiş gibi gösteriyorsun.
Zamanında askerlerimizin kafasına çuval geçirip gezdirenler kimdi?

Arap ulkeler paranın köpeği olmuşlar. Yazık bir durum ama öyle. Hem kendimizi hem masumu korumak dogru diye düşünüyorum. Ama doğru şey en iyi şey mi bilmem. Bizim askerimiz sonuçta.

Dostum her savaşın ekonomik ve psikolojik sonuçları vardır. Okulda dayak yiyen kardeşini savunmuyorsun. Mehmetçiğin oraya girmesi demek zaten ayakta zor duran ekonominin çökmesi anlamına gelir. Çocukça düşünmeyi bırakıp artık gerçekçi olmamız gerek.

Puhahahahahahahahahahahahah.
Bu coğrafyada NATO'dan ayrılmayı anca rüyanda görürsün. Sovyet'lerden NATO sayesinde kurtulduk nereye yararı yok.

Sen böyle konuştukça israilliler batılılar Amerikalı'lar çok iyiymiş gibi gösteriyorsun.
Zamanında askerlerimizin kafasına çuval geçirip gezdirenler kimdi?

Bunun olmasına göz yuman kimdi?

Birçok ülkeyle iş birliğimiz var nasıl yararı yok? Bir ülke bize savaş ilan etmek isterse karşısında NATO var. Ayrıca NATO'dan ayrılırsak kendi kıçımıza sıkarız tabiri caizse. NATO Türkiye'yi kaybederse Türkiye Asya birliğine girer. Asya birliği de çoğu Avrupa ülkesinden güçlü. Ayrıca NATO olmasaydı Sovyet içimizden geçerdi Kore savaşında Güney Kore'yi desteklediğimiz için.

Puhahahahahahahahahahahahah.
Bu coğrafyada NATO'dan ayrılmayı anca rüyanda görürsün. Sovyet'lerden NATO sayesinde kurtulduk nereye yararı yok.

Bunun olmasına göz yuman kimdi?
Tamam araplar bizi sevmiyorsa batılılar bizden nefret ediyor. Günü geldiğinde hepsi bizi vurmak için yer arayacak.

Neredeyse 1 aydır sadece hava saldırıları yapılmıyor mu? Daha doğru düzgün bir kara saldırısı yok bildiğim kadarıyla.

Kara saldırısı yaparlarsa güç kaybedecekler ciddi oranda. Ayrıca savaş daha da karışacak yaptıkları vakit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…