Büyük filistin mitinginde "Mehmetçik Gazze'ye" sloganları atılıyor

1-) Senin ordunu modernize eden NATO idi. Yani öyle ''usta bana müsade'' diyemezsin
2-) ABD Yunanistan'da takviyeleri arttırmışken Nato'dan çıkılmaz.
3-) ''Denge Politikası'' bugün yapılıyorsa bunun en önemli faktörlerinden biri TR'nin Nato üyesi olması.
4-) Ayrıca Macaristan'ı yalnız bırakamazsın.
5-) Türkiye Rusya ile Filistin olayı üzerinden yakınlaşmadı.
6-) Rusya'da ki Aşkenaz faktörü göz ardı edilemez.

Kendi tahminleriniz üzerinden yapacağınız çıkarımlar bir yere kadar kabul olur. Bunun tartışmasına girip Arap övücüsü gibi görünmek istemiyorum. Bizim için İngiliz, Alman, Fransız, Amerikan neyse Arap da odur. Türkün Türkten başka dostu yoktur.

5. maddeye ek bir şey ekleyeyim. Bizim Rusya ile Ukrayna savaşında denge politikasını yapmamızın en büyük nedeni gaz. Gaz sorunu olursa bizim için durum daha kötü olurdu. Rusya ile o kadar kaynaştık ki Türkiye de üs kurmayı düşünüyorlar. Bu bizim için çok olumlu bir adım olur. NATO için de olur.

Yanlış bilgi
Yani kısaca onların işine yarıyoruz diye gitmemizi istemiyorlar.

Gördüğün üzere BM Komutanlığı ve ABD yazıyor. BM'ye hala alınmadık, bizi kullanıyorlar.

Madem bizi çok seviyorlar, ordumuzu modernize ediyorlar; O zaman neden İHA, Tank vs. yaparken sürekli bir şeyde bize ambargo koyuyurlar?

Macaristan da Turan'ı kurarsak gelsin o zaman.

Rusya ile zaten sürekli görüşen, aktif olan bir ülkeyiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir diğer büyük neden de Asya'da ki Türk Devletleri. Oraya ulaşmak için ya ayının ölmesini bekleyeceksin ya da ayıya dayı diyeceksin.

Türkün Türk'ten başka dostu yoktur bu doğru. Ama yaptığım çıkarımın bence olasılığı çok yüksek. Çünkü milliyetçilik akımı bunu tetiklerdi ve araplar da fırsattan yararlanmak isterdi.

Puhahahahahhahahahhahahahhahahahahhahahhahahahha.

Okumadan hiç bir kimseye cevap vermeyin. Zaten yazdığım gibi, kıyaslama yapamazsınız.
Gayette yazılandan anlaşılan bu. Dilinizi daha sade ve anlaşılabilir kullanmadan yazmayın.

Haklısın kıyaslama yapmaya gerek yok. Bu savaş hiç bir açıdan bizim savaşımız değil.

Ayrılalım da Ukrayna gibi olalım, sizin gibiler ülke yönetiminde olsa daha beter olurduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…