Okumadan hiç bir kimseye cevap vermeyin. Zaten yazdığım gibi, kıyaslama yapamazsınız.Birinin gazına gelip ihanet etmek daha mı masum?
Okumadan hiç bir kimseye cevap vermeyin. Zaten yazdığım gibi, kıyaslama yapamazsınız.Birinin gazına gelip ihanet etmek daha mı masum?
1-) Senin ordunu modernize eden NATO idi. Yani öyle ''usta bana müsade'' diyemezsinSence NATO'da kalmak istiyor muyuz? NATO'nun bize yararı yok. Müttefikimiz olanlar PKK, YPG gibi örgütlere her türlü destek sağlıyor bize karşı kullansınlar diye. Yakında NATO'dan ayrılacağımızı düşünüyorum, ayrıca Rusya ile yakınlaşmaya başladık gibi geliyor bana Filistin meselesinden dolayı. Orta Doğu'da onların asıl güçleri PKK'dır.
Kendi tahminleriniz üzerinden yapacağınız çıkarımlar bir yere kadar kabul olur. Bunun tartışmasına girip Arap övücüsü gibi görünmek istemiyorum. Bizim için İngiliz, Alman, Fransız, Amerikan neyse Arap da odur. Türkün Türkten başka dostu yoktur.İngiliz'ler kışkırtmasa da elbet bir gün isyan edeceklerdi. Osmanlı 1. dünya savaşında gitgide güç kaybetmeye başladıktan sonra onlarda isyan etmeye başlardı. Milliyetçilik akımı en önemli konu burada.
1-) Senin ordunu modernize eden NATO idi. Yani öyle "usta bana müsaade" diyemezsin
2-) ABD Yunanistan'da takviyeleri arttırmışken NATO'dan çıkılmaz.
3-) "Denge Politikası" bugün yapılıyorsa bunun en önemli faktörlerinden biri TR'nin NATO üyesi olması.
4-) Ayrıca Macaristan'ı yalnız bırakamazsın.
5-) Türkiye Rusya ile Filistin olayı üzerinden yakınlaşmadı.
6-) Rusya'daki Aşkenaz faktörü göz ardı edilemez.
Yani kısaca onların işine yarıyoruz diye gitmemizi istemiyorlar.Birçok ülkeyle iş birliğimiz var nasıl yararı yok? Bir ülke bize savaş ilan etmek isterse karşısında NATO var. Ayrıca NATO'dan ayrılırsak kendi kıçımıza sıkarız tabiri caizse. NATO Türkiye'yi kaybederse Türkiye Asya birliğine girer. Asya birliği de çoğu Avrupa ülkesinden güçlü. Ayrıca NATO olmasaydı Sovyet içimizden geçerdi Kore savaşında Güney Kore'yi desteklediğimiz için.
Madem bizi çok seviyorlar, ordumuzu modernize ediyorlar; O zaman neden İHA, Tank vs. yaparken sürekli bir şeyde bize ambargo koyuyurlar?1-) Senin ordunu modernize eden NATO idi. Yani öyle ''usta bana müsade'' diyemezsin
2-) ABD Yunanistan'da takviyelere arttırmışken Nato'dan çıkılmaz.
3-) ''Denge Politikası'' bugün yapılıyorsa bunun en önemli faktörlerinden biri TR'nin Nato üyesi olması.
4-) Ayrıca Macaristan'ı yalnız bırakamazsın.
5-) Türkiye Rusya ile Filistin olayı üzerinden yakınlaşmadı.
6-) Rusya'da ki Aşkenaz faktörü göz ardı edilemez.
Bir diğer büyük neden de Asya'da ki Türk Devletleri. Oraya ulaşmak için ya ayının ölmesini bekleyeceksin ya da ayıya dayı diyeceksin.5. maddeye ek bir şey ekleyeyim. Bizim Rusya ile Ukrayna savaşında denge politikasını yapmamızın en büyük nedeni gaz. Gaz sorunu olursa bizim için durum daha kötü olurdu. Rusya ile o kadar kaynaştık ki Türkiye de üs kurmayı düşünüyorlar. Bu bizim için çok olumlu bir adım olur. NATO için de olur.
Kendi tahminleriniz üzerinden yapacağınız çıkarımlar bir yere kadar kabul olur. Bunun tartışmasına girip Arap övücüsü gibi görünmek istemiyorum. Bizim için İngiliz, Alman, Fransız, Amerikan neyse Arap da odur. Türkün Türkten başka dostu yoktur.
Yani kısaca onların işine yarıyoruz diye gitmemizi istemiyorlar.
Eki Görüntüle 1993695
Gördüğün üzere BM komutanlığı ve ABD yazıyor. BM'ye hala alınmadık, bizi kullanıyorlar.
Madem bizi çok seviyorlar, ordumuzu modernize ediyorlar; o zaman neden İHA, tank vs. yaparken sürekli bir şeyde bize ambargo koyuyurlar?
Macaristan da Turan'ı kurarsak gelsin o zaman.
Rusya ile zaten sürekli görüşen, aktif olan bir ülkeyiz.
Gayette yazılandan anlaşılan bu. Dilinizi daha sade ve anlaşılabilir kullanmadan yazmayın.Okumadan hiç bir kimseye cevap vermeyin. Zaten yazdığım gibi, kıyaslama yapamazsınız.
Ayrılalım da Ukrayna gibi olalım, sizin gibiler ülke yönetiminde olsa daha beter olurduk.Sence NATO'da kalmak istiyor muyuz? NATO'nun bize yararı yok. Müttefikimiz olanlar PKK, ypg gibi örgütlere her türlü destek sağlıyor bize karşı kullansınlar diye. Yakında NATO'dan ayrılacağımızı düşünüyorum, ayrıca Rusya ile yakınlaşmaya başladık gibi geliyor bana filistin meselesinden dolayı. Orta doğu'da onların asıl güçleri PKK'dır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.