Büyük Miktarda Teddy Coin Aldım

20 bin

Eki Görüntüle 1615433

Gatede bir coin var geçen %50000 yaptı tüm parayla girecektim girmedim bunda bekledim söz vermistim kendime

Bu coinEki Görüntüle 1615441

Teşekkür ederim hocam haberdar etmeye çalışırım tabi yatırım tavsiyesi olmasın ben riskimi aldıgımı belirtmistim. Bu coinler çok kaybettirebilir, fakat çok da kazandırabilir.

Evet hocam biliyorum hatta konudaki mesajımda da demiştim fakat siz katlayan taraftan oldunuz :) Sıkıntı yok yatırım tavsiyesi olmadığını biliyorum, sadece siz aldığınız coini söylerseniz mutlu olurum.

Evet hocam biliyorum hatta konudaki mesajımda da demiştim fakat siz katlayan taraftan oldunuz :) Sıkıntı yok yatırım tavsiyesi olmadığını biliyorum, sadece siz aldığınız coini söylerseniz mutlu olurum.
XEN coin var takibimde hocam bunun ardından ona geçmeyi planlıyorum isterseniz araştırabilirsiniz sizde.

YFDAI var birde arzı sınırlı takibimde

Arkadaş 35000TL'lik alım yapmış gibi şu mesajla onaylamış:

Fakat şöyle bir şey var ki ilk mesajda da gözüktüğü üzere 3 farklı tutar var:

Ekran görüntüsü 2023-01-02 184223.png

Üstteki görselde de gözüken 3 tutarı piyasa fiyatıyla sırasıyla hesapladığımızdaysa; 1. miktar için 0.56krş, 2. miktar için 8.92TL ve 3. miktar için 9.45TL sonuçları çıkmakta.

Arkadaş 35000TL'lik alım yapmış gibi şu mesajla onaylamış:

Fakat şöyle bir şey var ki ilk mesajda da gözüktüğü üzere 3 farklı tutar var:

Eki Görüntüle 1621040

Üstteki görselde de gözüken 3 tutarı piyasa fiyatıyla sırasıyla hesapladığımızdaysa; 1. miktar için 0.56kuruş, 2. miktar için 8.92TL ve 3. miktar için 9.45TL sonuçları çıkmakta.

Siz bu arkadaşı dinlemeyin kıskanıyor. Milyoner olursan bizi unutmazsın değil mi? :)

Evet arkadaşlar bakalım batacak mıyız çıkacak mıyız? Yatırım tavsiyesi değildir. Büyük bir risk göze alarak alışımı gerçekleştirdim şu anda zarardayım. Bakalım neler olacak?

Eki Görüntüle 1605435

Bir meme coin ayrıca belirtmek isterim.

Hocam coinler çok riskli bugüne kadar kâr edeni görmedim. Umarım batmazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı