Büyüyünce ne olacaksınız?

Hocam forumda yazılım mühendisi olmak istiyorum diyenlerin çoğu daha hayatın gerçekleriyle karşılaşamamış insanlar. ODTÜ'ye İTÜ'ye girmeyi çok basit sanıp bir de mühendis olduğu an para içinde yüzeceklerini sanıyorlar. Çoğu yazılım mühendisi olma konusunda ciddi iken yazılım mühendisinin ne olduğu hakkında hiçbir fikri olmayan insanlar.

Çok iyi para kazanmak için iyi üniversitelerde okumaya gerek yok, hatta üniversite okumaya bile gerek yok. Isparta'dan Düzce'den Kocaeli'den de çok iyi mimarlar, kıdemliler çıkabiliyor. İşini iyi yapması, kendini geliştirmesi yeterli. Forumun genelinin yaşı oldukça küçük, yorumlar gülünç derecede ama seninki de çok haklı bir yorum değil.

Ben büyüyünce yazılım mühendisi olacağım ve oyun sektörüne gideceğim.
Hadi bakalım ortaokullu ve liseli dostlar sizin hayalinizde hangi meslek var.
Hadi çayınızı kahvenizi doritosunuzu alın meslek hayallerini tartışalım.
Keyifli keyifli mis gibi.

Hadi meslek hayalleriii.

Diş doktoru olmayı düşünüyorum çünkü 25 dk işe 1000 TL alıyorlar kendime sistem dizerim ve sabah iş akşam oyun.

Diş doktoru olmayı düşünüyorum çünkü 25 dk işe 1000 TL alıyorlar kendime sistem dizerim ve sabah iş akşam oyun.
Maşallah.
Allah kazasız belasız mezunluğu nasip etsin. 🤲
Ben büyüyünce yazılım mühendisi olacağım ve oyun sektörüne gideceğim.
Hadi bakalım ortaokullu ve liseli dostlar sizin hayalinizde hangi meslek var.
Hadi çayınızı kahvenizi doritosunuzu alın meslek hayallerini tartışalım.
Keyifli keyifli mis gibi.

Hadi meslek hayalleriii.

Aslında fikrimi de değiştirdim
Animatör ve E-sporcu fikirleri var aklımda.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı