Buff ekran koruyu alınır mı?

kerioooo

Megapat
Daha fazla  
S9 Plus telefonum var, bir türlü ekran koruyucu bulamadım arkadaşlar. En son Buff marka ekran koruyucu önerdi arkadaşım. Onuda araştırdım, onun hakkında da pek iyi yorumlar yok. Bu markayı kullanan var mı? iyi midir, kötü müdür, fiyatı da biraz pahalı kullanan var ise sizce değer mi almaya?

Son düzenleyen: Moderatör:
S9 için kullanıyorum tavsiye etmem zamanla telefonun köşelerinde hava kabarcıkları oluştu ve her hangi bir darbe sonucunda ekran koruyucusunda göçükler meydana geldi eğer koruyucu cam alacaksan al ama ekran koruyucu alma.

S8 telefonumda kullanıyorum BUFF'ı herhangi bir sorun yaşamadım ama değer mi o kadar paraya tartışılır. Zaten BUFF cam değil jelatin o yüzden eğer BUFF markasını da tercih etmezseniz cam yerine jelatin taktırmanızı öneririm. Camda dokunmatik sorun yaşadığım için önermiyorum şahsi fikrim.

İyi bir kılıf alıp ekrana Spigen seramik koruma uygulamanızı öneririm.
Spigen almayı düşünüyordum, hatta sipariş de etmisdim ama asiri derece de olumsuz yorumlarindan dolayı iptal ettim.
Buff'ı çeken youtuber'lar taşla çekiçle falan vuruyorlardı hiçbirşey olmuyordu. Piyasada çok fazla replikası varmış.
Direk kendi sitesinden alacağım ama araştırdım, yalan o videolara inanmayın vs. Gibi olumsuz yorumları da çok, o yüzden orta da kaldım ya iyice kafam karıştı

Bu koruyucu markası bir aralar çok meşhurdu. Ama yeni çıkan telefonlar için ürünlerini göremiyorum. Araştırma yaptığımda genelde Dafoni markasının ve adı duyulmadık çinli markaların kırılmaz camları karşıma çıkıyor. Aldığınız yere dikkat etmeniz gerekir. Bu ürünlerin üzerindeki barkodu sorgulatıp orjinal olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı