BUFF163 çalışma mantığı nedir?

ooredoo

Decipat
Şu anda alacağım AK-47 asiimov orada 239 yen olarak gözüküyor yen i TL bazına çevirdiğimde çok ucuz fiyat ortaya çıkıyor bu nasıl oluyor? Alipaya para yatırmak çok mu zor? En önemlisi değer mi? Teşekkürler.

??

Son düzenleme:
Skin alip orada satabilirsin, veya bakiye saticilari var onlardan alabilirsin. Deger mi kismi sana kalmis, daha ucuza almak icin o kadar ugrasmak istiyor musun?

Alipay icin cin banka hesabi lazim diye biliyorum. Tour Pass diye bir olay vardi turistler kendi kartlarini kullanabilsin diye ama hala devam ediyor mu emin degilim.

Skin alip orada satabilirsin, veya bakiye saticilari var onlardan alabilirsin. Deger mi kısmı sana kalmis, daha ucuza almak icin o kadar ugrasmak istiyor musun?

Alipay icin cin banka hesabi lazim diye biliyorum. Tour Pass diye bir olay vardi turistler kendi kartlarini kullanabilsin diye ama hala devam ediyor mu emin degilim.

Orada sanırım yen yerine yuan para birimi kullanılıyormuş hemem hemen aynı fiyata geliyor değil mi? Alipay için pasaport gerekiyor alacağım ak47 asiimov field tested 380 yuan 1K gibi TL yapıyor burada daha ucuz doğru hesapladım değil mi? Şuanda neon revoliton skinine 149 yuan veriyor sizce güzel şeyler alınabilir mi?

Orada sanırım yen yerine yuan para birimi kullanılıyormuş hemem hemen aynı fiyata geliyor değil mi? Alipay için pasaport gerekiyor alacağım ak47 asiimov field tested 380 yuan 1K gibi TL yapıyor burada daha ucuz doğru hesapladım değil mi? Şuanda neon revoliton skinine 149 yuan veriyor sizce güzel şeyler alınabilir mi?
Aynen 380 yaklasik 1k, diger sitelere kiyasla ucuza cok guzel skinler var yakin zamanda ben de geri girmeyi dusunuyorum siteye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı