Bufferbloat değeri nasıl daha iyi yapılabilir?

Emreyss

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Mekatronik Mühendisi
Bufferbloat testim ve speedtesteki sonuçlar bu şekilde. İnternetim Atlantis simetrik 1000-1000 internet. Bufferbloat testini nasıl a+ yapabilirim? Oyunlarda da ara ara packet lossum 3-4'lere de çıkabiliyor. Bu sorunları nasıl düzetebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-06 170103.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-06 170103.png
    294,8 KB · Görüntüleme: 43
  • WhatsApp Görsel 2025-02-06 saat 13.38.54_dc331e7c.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-02-06 saat 13.38.54_dc331e7c.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 46
Qos yönetimi daha iyi bir modem alarak ya da daha kusursuz sonuç almak istiyorsanız bu hızı 850Mbps gibi bir değere de kısıtlayabilirsiniz. Oldukça fazla yöntemi var yani, şu an saymayı denesem bitmez.
Şu video az çok işinizi görecektir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bufferbloat testim ve speedtesteki sonuçlar bu şekilde. İnternetim Atlantis simetrik 1000-1000 internet. Bufferbloat testini nasıl a+ yapabilirim? Oyunlarda da ara ara packet lossum 3-4'lere de çıkabiliyor. Bu sorunları nasıl düzetebilirim?
Basit bir çözüm olarak 1000 gelen hızınızı modem üzerinden %5-10 kısabilirsiniz, ping vs. değerlerini biraz daha iyi hale getirir.

Qos yönetimi daha iyi bir modem alarak ya da daha kusursuz sonuç almak istiyorsanız bu hızı 850Mbps gibi bir değere de kısıtlayabilirsiniz. Oldukça fazla yöntemi var yani, şu an saymayı denesem bitmez.
Şu video az çok işinizi görecektir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Modemde Qos ayarı yok modemi değiştirmeden başka nasıl yapılabilir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı