Bugatti Veyron Tasarlanışı ve Üretimi

Gudermes

Hectopat
Bugatti Veyron Tasarlanışı ve Üretimi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uzay teknolojisi kullanılarak üretilen otomobil iddasındaki Bugatti Veyron'un fabrikadaki üretimi. National Geographic tarafından çekimi yapılan aracın tasarımcısından üreticisine kadar herkesin yorumu mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya gerçekten şu amerikalıların en sevdiğim şeyleri anlamlı kanalları. National Geographic, Discovery Channel.

Bu kanallarda dünyayı gösteriyorlar resmen, helal olsun. Fakat alınmayın ama dünyanın en anlamsız kanalları bence türkiyede var. Bu nedir arkadaş ne zaman açsak izdivaç evlenme programı !

Ya gerçekten şu amerikalıların en sevdiğim şeyleri anlamlı kanalları. National Geographic, Discovery Channel.

Bu kanallarda dünyayı gösteriyorlar resmen, helal olsun. Fakat alınmayın ama dünyanın en anlamsız kanalları bence türkiyede var. Bu nedir arkadaş ne zaman açsak izdivaç evlenme programı !

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. Türkiye'de insanları saçma sapan şeylere yönlendirip, oyalıyorlar. Teknoloji iyi bir şey fakat Türkiye'de kötü yanları ile yansıtılıyor. Örneğin ben Discovery Channel'ı çok izleyen biri olarak orada izlediğim testler, araba tamirleri vb. şeyleri burada da görmek isterim. Ama burada kim kimi seviyor, kim kimi aldatmış hep böyle saçma sapan diziler mevcut.

Discovery'de bir program vardı hurdalıktan arabaları alıp tamir vs., sonra da yarış yapıyorlardı. Bir de ilginç testler vardı. Helikopterin pervanesine sakız yapıştırıp ne kadar yön değiştireceğini falan test ediyorlardı. Bu programları bilsem isim olarak netten de bakarım ki ayda 4-5 saat tv izleyen biriyim. :)

Türk kızlarının tek hayali evlenip zengin bir koca bulmaktır. Ben bugüne kadar mühendis olmak isteyen bi' kız görmedim. E böyle her şeyi allahtan bekleyen insalara da böyle programlar gidiyor ki televizyoncular da bu tür saçma programlar yapıyorlar...

Geçen gün Cem Şancı şöyle bir şey yazdı:

Şehit, trafik kazası veya cinayet haberlerinde, kurbanların ilk ve en önemli özelliği olarak evlilik vurgusu yapılması ve "yeni evlenmişti!", "üç ay önce evlenmişti", "Nişanlıydı, üç ay sonra evlenecekti!" diye manşet atılması bu moron toplumun zekaya, yeteneğe, deneyime, işe, emeğe zerre değer vermeyip yaşamı sadece "evlilik"le değerlendirdiğinin ispatı değilse nedir?

-Mühittin eniştteeee! Mühitttiiiiin enişteeeee! Kooooş! Yetiş mühittin eniiiişteeeeee!
-Vay babamlar, ni oldu yiğenim, kahvede pişpirik oynuyodum, koştum geldim!
-Mühittin enişte! Senin NASA'da astronot olan ve uzaylılarla kontak kuran ilk insan olan, üç yaşında tek başına geliştirdiği uzay gemisi ile evden kaçıp aya giden yiğenin ekşi sözlük zirvesinde bira içerken ucuz biradan zehirlenip ölmüş!
-Vay başımıza gelenler! Daha yeni evlenmişti çocukcağız. Geçen ay düğününü yapmıştık, daha bir aylık evliydiiiii!
-Mühittin amca, Çocuk önümüzdeki ay, alfa centauri güneş sistemindeki uzaylı gezegenine kendini ışınlayacaktı!!!;-
-Daha yeni evliydi, yeni! Vah vah vah vah!

Kafayı aşkla ve cinsellikle bozmuş toplumların kolay kolay ilerleme kaydedeceğini sanmıyorum. Ve nedense bu toplumlar çoğunlukta müslüman... Çocuk yaşta evlenmeler... Kadına şiddet... Kadına sıfır değer...

Kutsal kitabın bile bunu emrediyor...

Neyse...

Gerçekten, ben küçüktüm National Geographic ve Discovery Channel'ın çizgisini politikasını kısaca yayın anlayışını hatırlıyordum. Ben 18 yaşıma geldim, hala bu kanallar çizgilerindeki istikrarlarını sürdürüyorlar.

Ben gene küçükken, Cine 5 gündüzleri Türk kültürünün üzerinde güzel filmler verirlerdi. Gece saatlerinde ise erotik yayın verirlerdi. Şuan Cine 5'te günün her saati izdivaç izleyebilirsiniz. Tabii
5 dakikada bir gözünüze sokulan reklamlardan zaman bulabilirseniz.

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı