Kartal dururken Bugatti de kim ?

Rusya'da üretilen en güçlü arabalardan bir tanesi, ve en sık kullanılar arabalardan bir tanesi. Dağlara falan çıkmakta 1 numara 4x4 araçtır. ;)

vaz_2121_niva_80.jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkiye de kullanılıyorm u? Hiç görmedim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Esas bomba Rus araçlarında Moskovich'tir. 2 sene kullandım bu aracı kışın karda kışta herkes tırmalarken ben sol tarafta yokuş düz yol fark yapmaz show yapıyordum :) Yaz sezonunda ise ben sağ tarafta tırmalarken herkes soldan show yapıyordu. Sıcakta habire su kaynattığından Kuzguncuktan Üsküdara giderken elli sefer durmuşluğum vardır :) yanlız çok yakar onu söyleyim..

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaç çeşit türk arabası var?

Yerli otomobilimiz üstünde çalışmalar var ama üretim açısından ise sorunuz hafif ticari araçta Türkiye üretim üssüdür.
Tofaş : Fiat, Peugeot, Citroen, Opel, Vauxhall, Chrysler
Ford Otosan (Ford Motor ve Koç Holding) : Ford hafif ticari araç üssüdür ayrıca mühendislik gelişme AR-GE hizmetleride Türkiyede yapılmaktadır. Karsan : Peugeot, Citroen
Bu Markalar gördüğünüz gibi Dünyanın sayılı markalarına Türkiye de hafif ticari araç üretiyorlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı