BUGCODE_USB_DRIVER mavi ekran hatası

• Konuyu başlatan BAJER
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 767

BAJER

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Bugün sabah saat 2 3 gibi bilgisayarımı IDE'den AHCI'ye geçiş yaptırdım. Saat 8 9 gibi PC'yi açmayı denediğimde Windows açılırken ekran gidip geliyordu ve ardından BUGCODE_USB_DRIVER mavi ekranıyla karşılaştım. 2 3 hafta önce de bu sorunla karşılaşmıştım. Yardım edebilecek var mı?

@Recep Baltaş Recep abi bu sorunla karşılaşırsan tekrardan konuşuruz demiştin. Yardımını bekliyorum.

Core Temp'i kaldırın. Ekran kartı sürücülerinizi DDU ile kaldırıp güncelleyin.

Core Temp'i kaldırın. Ekran kartı sürücülerinizi DDU ile kaldırıp güncelleyin.

Core temp zaten yüklü değil? Ekran kartı sürücümü güncelleştirdikten sonra bu sorun oldu şu anda geri yükleme yapıp PC'yi kullanabiliyorum.

NVIDIA'nın en güncel sürücüsünde sorun yaşayan kullanıcılar mevcut. Dediğim gibi, DDU ile kaldırın şimdiki sürücüyü. Sonra en güncel ikinci sürücüyü kurun. Yanılmıyorsam o sürücü sorunsuzdu.

Onu göremedim. Fakat en günceli 456.71 olarak görünüyor, ikinci en güncel büyük ihtimalle sizin dediğinizdir. 456.71'den öncekileri deneyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı